Αναβλήθηκε η κηδεία του Αντώνη Βαρδή – Αύριο το «τελευταίο αντίο»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν τελικά το τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη Βαρδή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών τα ξημερώματα της Τρίτης στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολυετή μάχη με την επάρατη νόσο.

Αρχικά η κηδεία του Αντώνη Βαρδή ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο της Παιανίας σε στενό οικογενειακό κύκλο.Το βράδυ της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή, Γιάννης και Καλλιστώ Βαρδή, ενημέρωσαν μέσω τον προσωπικών τους σελίδων στο facebook ότι η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου εκφράζοντας παράλληλα την τελευταία επιθυμία του πατέρα τους:

«Είναι επιθυμία του Αντώνη Βαρδή, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν προς ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης «Ο Άλλος Άνθρωπος» , που φροντίζει να παρέχει γεύματα σε ανθρώπους άστεγους. Ο αριθμός λογαριασμού της Οργάνωσης είναι: Τράπεζα Εurobank αρ. 0026.0294.88.0200608548. Η κηδεία του Αντώνη Βαρδή θα γίνει στις 4/9, θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση. Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και την κατανόηση».


Πηγή: Ημερησία


Διαβάστε επίσης:

Το συγκινητικό μήνυμα του Ρέμου για τον Βαρδή

Αντώνης Βαρδής: Tο συγκινητικό τελευταίο αντίο της συντρόφου του!

Αυτό ήταν το ανεκπλήρωτο όνειρο του Αντώνη Βαρδή

{YouTube}{/YouTube}

{YouTube}{/YouTube}

Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Βαρδής

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Βαρδή: Η κρίση πανικού και η άρνηση στον θάνατο του πατέρα του