Ρόδος: Πρώτο θέμα η μαζική δηλητηρίαση τουριστών σε πεντάστερο ξενοδοχείο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακριβοπλήρωσαν τις διακοπές τους, αλλά το φαγητό που τους σέρβιραν σε πεντάστερο ξενοδοχείο τους έστειλε όλους στο νοσοκομείο...

Αυτό υποστηρίζουν εκατοντάδες τουρίστες, στην πλειοψηφία τους Γάλλοι, που υπέστησαν στα μέσα Αυγούστου βαριάς μορφής δηλητηρίαση με συμπτώματα παρόμοια της γαστρεντερίτιδας.
 
Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου και τα δημοσιεύματα των γαλλικών μέσων, προκαλούν αίσθηση, αφού σε πολλά γίνεται λόγος επικίνδυνα ξενοδοχεία που στοιχίζουν μια περιουσία. Πρώτο την είδηση δημοσίευσε χθες Τετάρτη (20-08-2014), το κανάλι RTL για να ακολουθήσει η γαλλική εφημερίδα Le Figaro επισημαίνοντας το μυστήριο γύρω από τη μαζική δηλητηρίαση ευρωπαίων τουριστών, χωρίς ωστόσο να κατονομάσουν το τουριστικό κατάλυμα πολυτελείας.
 
Οπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, περίπου 400 με 600 Γάλλοι τουρίστες -στην πλειοψηφία τους από την Τουλούζ- έπεσαν θύματα της κακής ποιότητας του προσφερόμενου φαγητού στο πεντάστερο ξενοδοχείο στη Λίνδο της Ρόδου.
 
Με συνέντευξη τους στο Ladepeche.fr η Μαρσέλ και ο Ζαν-Πιερ Λακό περιγράφουν πώς οι ίδιοι, η κόρη τους και τα πέντε εγγόνια τους ξόδεψαν 20.000 ευρώ για τις διακοπές τους στη Λίνδο, που τελικά μετατράπηκαν σε μια απίστευτη ταλαιπωρία που τους κόστισε τόσο στην τσέπη όσο και στην υγεία τους.
 
Πηγή: rodiaki.gr