Γυναίκα βρήκε το… κόλπο για «δωρεάν» διακοπές

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Ρόδο μία 52χρονη, η οποία φαίνεται πως έχει βρει το «τέλειο» κόλπο για να κάνει τσάμπα τις διακοπές της στο νησί.

Και πώς το καταφέρνει αυτό; Φεσώνοντας τα ξενοδοχεία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» η γυναίκα μπαίνει σε μικρά κυρίως ξενοδοχεία που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης και ζητάει δωμάτιο για δύο ή τρία βράδια.

Παραδίδει κανονικά την ταυτότητά της, η οποία δεν αποκλείεται να είναι γνήσια και αποφεύγει με διάφορους τρόπους να καταβάλει ακόμα και την μικρότερη προκαταβολή.

Στη συνέχεια, αφού μεταφέρει και τα πράγματά της μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, μένει ένα ή το πολύ δύο βράδια και στη συνέχεια γίνεται… καπνός!

Η μέθοδος που χρησιμοποιεί χαρακτηρίζεται πάντως εξαιρετικά «επαγγελματική» αφού φροντίζει να δίνει την εντύπωση της κυρίας εκείνης που… είναι αδύνατον να διαπράξει τέτοια απατεωνιά.

Για τα περιστατικά αυτά, έχει ενημερωθεί η αστυνομία, καθώς επίσης και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου που αναμένεται να αποστείλει σχετική ειδοποίηση σε όλα τα μέλη της για να τους επιστήσει την προσοχή.

br