Δεκαπενταύγουστος με καύσωνα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με ηλιοφάνεια και ζέστη θα γιορτάσουμε την Μεγαλόχαρη -Η θερμοκρασία στην Αττική θα φτάσει στους 37 βαθμούς Κελσίου

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 23 έως 38 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 23 έως 39 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 20 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 25 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και σε περιοχές των Δωδεκανήσων να φτάνει στους 35 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μόνο στο Κρητικό και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι, τοπικά ισχυροί.

Aττική

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς τόσο στο Σαρωνικό όσο και στο Νότιο Ευβοϊκό, με τάση ενίσχυσης των βορειοδυτικών ανέμων μετά το μεσημέρι τοπικά στο Σαρωνικό.

Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.