Εντοπίστηκε κρησφύγετο της ομάδας Μαζιώτη στα Πατήσια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέα στοιχεία προέκυψαν στο θέμα της τρομοκρατίας κατά τη διάρκεια της έρευνας των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στα Πατήσια, όπου μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη "χτενίζουν" την περιοχή για τον εντοπισμό τόσο της γιάφκας του Επαναστατικού Αγώνα, όσο και συνεργών του συλληφθέντα αλλά της συντρόφου του Πόλας Ρούπα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκε στην περιοχή διαμέρισμα συγγενή του Πετρακάκου, στενό συνεργάτη του Μαζιώτη, το οποίο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν "φύλλο και φτερό" προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης "Επαναστατικός Αγώνας". Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν όπλα ή εκρηκτικά. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εδώ και περίπου μία εβδομάδα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία είχε εντοπίσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα, το οποίο και παρακολούθησαν διακριτικά. 

Στόχος ήταν να δουν αν η Πόλα Ρούπα ή κάποιο άλλο μέλος του Επαναστατικού Αγώνα επισκεπτόταν το διαμέρισμα. Οι  έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να ακολουθήσουν σε λίγο.

Υπενθυμίζεται από την ώρα της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη, στο Μοναστηράκι, οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είχαν επικεντρώσει τις έρευνες στην περιοχή των Πατησίων. 

Η εμφάνιση της Ρούπα με κείμενο

Μόλις λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη στο Μοναστηράκι η καταζητούμενη σύντροφος του Πόλα Ρούπα, έστειλε επιστολή σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστών και απειλεί ότι η ένοπλη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» θα συνεχιστεί...

Την ίδια στιγμή, μέσα από το κείμενο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί, χαρακτήρισε τη σύλληψη Μαζιώτη πλήγμα για την οργάνωση και εξαπέλυσε ύβρεις εναντίων πολιτικών, αστυνομικών και δημοσιογράφων.

Ο Πετρακάκος εμπλέκεται στην απαγωγή του Μυλωνά

Ο 35χρονος Γιώργος Πετρακάκος, ο οποίος εμπλέκεται στις ένοπλες ληστείες σε τράπεζα της Ακράτας το 2012 και σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέθανα το 2013, βρίσκεται πίσω και από την απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά, το 2008. Μία απαγωγή την οποία οργάνωσε, ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Πηγή: newsbomb.gr

ΌΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντοπίστηκε κρησφύγετο του Μαζιώτη στα Πατήσια