Νεκρή σε τροχαίο 44χρονη στρατιωτικός


Την τελευταία της πνοή άφησε στην άσφαλτο, σήμερα το πρωί, μία 44χρονη στρατιωτικός, που πήγαινε στην 111 Πτέρυγα Μάχης για εργασία στη μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας, σε δυστύχημα που έγινε στην οδό Βόλου – Μικροθηβών, στο ύψος του Μάραθου.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα, που ήταν ένστολη, κατευθυνόταν προς Ν. Αγχίαλο, ενώ φαίνεται ότι ο δρόμος γλιστρούσε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, για να συγκρουστεί αρχικά με ένα αυτοκίνητο, που είχε κατεύθυνση προς Βόλο και, στη συνέχεια, με ένα άλλο, στο οποίο επέβαιναν τρεις, επίσης, εργαζόμενοι στην 111 Π.Μ. που σχολούσαν από 24ωρη βάρδια.

Το εκτός δρόμου όχημα οδηγούσε ένας 37χρονος από τη Λαμία, ενώ η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Μάρτυρες που είδαν τη σκηνή αναφέρουν ότι η γυναίκα, που πιθανόν δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και άφησε την τελευταία της πνοή επί τόπου, ενώ τραυματίστηκε ο 37χρονος από τη Λαμία, ο οποίος, με την επέμβαση της πυροσβεστικής, απεγκλωβίστηκε, καθώς χρειάστηκε να κοπεί η πόρτα του οχήματός του.

Από τη σύγκρουση με το τρίτο αυτοκίνητο, δεν υπήρξε τραυματισμός.

Η κινητοποίηση της τροχαίας Βόλου και της πυροσβεστικής ήταν άμεση, ενώ στον τόπο του δυστυχήματος βρέθηκε και ο διοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης.

Πηγή: magnesianews.gr