Eρχεται μίνι καύσωνας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με καλό και ζεστό καιρό θα κυλήσει η Δευτέρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 34 με 36 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, τα θερμόμετρα στην Αθήνα το μεσημέρι θα δείχνουν 34 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα φθάσει στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και τη Μακεδονία ο καιρός προβλέπεται καλός και ζεστός. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 32 με 34 βαθμούς. Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά θα επικρατεί ηλιοφάνεια και οι άνεμοι θα πνέουν με μικρή ένταση. Τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι 33 με 35 βαθμούς. Στην Πελοπόννησο αναμένονται το πρωί και το βράδυ καθαρός ουρανός, τις μεσημεριανές ώρες λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 34 βαθμούς. Στα Κύθηρα θα πνέουν βόρειοι άνεμοι ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Στην Κρήτη θα έχουμε λιακάδα και βοριάδες 5 με 6 μποφόρ. Τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι 30 με 32 βαθμούς Κελσίου. Στα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στο Καστελλόριζο και τη Σύμη θα είναι ασθενείς, στα υπόλοιπα Δωδεκάνησα θα πνέουν ενισχυμένοι βοριάδες 5 με 7 μποφόρ. Στις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 και από το απόγευμα 5 μποφόρ. Στις Σποράδες η ένταση των ανέμων θα είναι 3 με 5 μποφόρ. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια αναμένεται καλός και ζεστός καιρός. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 36 βαθμούς.