Η πρώτη φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού του Μαζιώτη


Νέο κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη σε αραιοκατοικημένη περιοχή στα βορειοανατολικά του Νομού Αττικής αναζητεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.


Μετά τον εντοπισμό του διαμερίσματος στην οδό Υψηλάντου στην Πεύκη, όπου κρυβόταν επί ενάμιση χρόνο μαζί με τη σύντροφό του Παναγιώτα Ρούπα και το ηλικίας τεσσάρων ετών παιδί τους, οι έρευνες στρέφονται, μεταξύ άλλων, σε βόρειες και ανατολικές περιοχές της Αττικής, καθώς εκεί θεωρείται πιθανό ότι βρίσκεται η «γιάφκα» με τα όπλα και τα εκρηκτικά τού μέχρι πρότινος καταζητούμενου τρομοκράτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία φέρεται να έχει εστιάσει την προσοχή της στη συγκεκριμένη περιοχή, έπειτα από πληροφορίες ότι εκεί εντοπίστηκε να κινείται τις ημέρες πριν από τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη το ασημί Hyundai Accent, το οποίο είχε αγοράσει ο Μαζιώτης τον Ιούλιο του 2013, χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα με όνομα «Μιχάλης Μιχελάκης».

Καλά πληροφορημένη πηγή δήλωσε στην εφημερίδα ότι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν τα προηγούμενα 24ωρα έρευνα στο αρχείο φωτογραφιών και video των καμερών ασφαλείας που λειτουργούν στα διόδια της Εθνικής και Αττικής Οδού και εντόπισαν φωτογραφίες του ασημί Hyundai με αριθμό κυκλοφορίας ΥΗΤ 2959.

Με τα παραπάνω ευρήματα οι αστυνομικοί αποτύπωσαν πιθανές διαδρομές των Μαζιώτη – Ρούπα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι διατηρούν κρησφύγετο σε Μαραθώνα, Γραμματικό ή σε κάποια από τις γύρω περιοχές. Και το 2010 εξάλλου, στη διάρκεια των ερευνών για την εξάρθρωση του «Επαναστατικού Αγώνα», το σπίτι-κρησφύγετο των Μαζιώτη και Ρούπα είχε εντοπιστεί σε αραιοκατοικημένη περιοχή στη Νότια Αττική και συγκεκριμένα στα Καλύβια.ΌΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ ΕΔΩ


Διαβάστε επίσης: