Αυτοί είναι οι συνεργοί του Νίκου Μαζιώτη – Φωτογραφίες από τη ληστεία στα Μέθανα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες του Νίκου Μαζιώτη και των συνεργών του από τις ένοπλες ληστείες στα Μέθανα, στην Ακράτα Αχαΐας και στην Κλειτορία Αχαΐας, με την παράκληση της Αστυνομίας στους πολίτες που γνωρίζουν κάτι και μπορούν να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία, να επικοινωνήσουν με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.. 

Ειδικότερα, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, ανακοινώνεται ότι ο 35χρονος σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στις ένοπλες ληστείες στην Ακράτα και στα Μέθανα, (είναι ο ίδιος που είχε κλέψει δύο αυτοκίνητα, εκ των οποίων ένα χρησιμοποιήθηκε στην απαγωγή Μυλωνά και το άλλο φέρεται ότι το χρησιμοποίησε ο Μαζιώτης μαζί με την Πόλα Ρούπα μέχρι το 2010 που συνελήφθησαν για πρώτη φορά), είναι ο Γεώργιος Πετρακάκος, αγνώστου πατρός και της Γεωργίας, γεν. 8-5-1979 στην Αγία Παρασκευή Αττικής.

Την ίδια ώρα, η Αντιτρομοκρατική σαρωνει Αττική και επαρχία, αναζητώντας τον Γιώργο Πετρακάκο. Ήδη έχουν γίνει έρευνες στο σπίτι, όπου έμενε με τις αδερφές του πριν από τέσσερα χρόνια στην Αγία Παρασκευή, ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνα σε σπίτι συγγενή του Πετρακάκου στα Καμένα Βούρλα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί βρέθηκε ένα όπλο, την ύπαρξη του οποίου δεν γνώριζαν οι συγγενείς και ήδη έχει δοθεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για βαλλιστική εξέταση. 


Οι φωτογραφίες

Οι τέσσερις πρώτες φωτογραφίες προέρχονται από τη ληστεία τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας στις 10 Μαρτίου 2014. 

Οι παρακάτω φωτογραφίες προέρχονται από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ακράτα Αχαΐας, στις 20 Δεκεμβρίου 2012.

Η ταυτότητα του Νίκου Μαζιώτη που είχε εκδοθεί το 2007

Δώδεκα φωτογραφίες, που απεικονίζουν τρεις άγνωστους δράστες (συνεργούς των προαναφερομένων), οι οποίοι συμμετείχαν στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ακράτα Αχαΐας.



Τέσσερις φωτογραφίες, που απεικονίζουν άγνωστο δράστη (συνεργό των προαναφερομένων), ο οποίος συμμετείχε στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας.

Πηγή: Newsit.gr