Πάτρα: Συγκλονίζει ο θάνατος του νεαρού Γρηγόρη – Σπαρακτικά μηνύματα από φίλους και συγγενείς!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος τους συγγενείς και τους συναδέλφους του άτυχου νεαρού, που δεν μπορούν να πιστέψουν όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες...

Έδωσε την μάχη για τη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε ο 23χρονος Γρηγόρης, που είχε τραυματιστεί σοβαρά τα ξημερώματα της 7ης Ιουλίου σε τροχαίο.

Ο άτυχος Γρηγόρης, που από τότε νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, το οποίο έπεσε πάνω σε έναν μαντρότοιχο. 


Μάλιστα το Ι.Χ., λόγω της ταχύτητάς του, κατέληξε πάνω σε δεύτερο τοίχο στην απέναντι πλευρά. Ο 23χρονος οδηγός έδινε όλες αυτές της μέρες σκληρή μάχη με το θάνατο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. 

Υπέκυψε στα τραύματά του, αργά χθες το βράδυ (17-07-2014) και η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου. Ο 23χρονος εργαζόταν στο εργοστάσιο ''ΤΙΤΑΝ'' όπου η είδηση του θανάτου του, βύθισε στο πένθος τους συναδέλφους του.

Πηγή: dete.gr




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ