Βρήκαν τον «πατέρα» του Σήφη, του κροκόδειλου! (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μια μικρή κοινωνία όπως το Ρέθυμνο ήδη έχουν αρχίσει να στρέφονται οι υποψίες κατά συγκεκριμένων ανθρώπων που πιθανώς να είναι οι ιδιοκτήτες του κροκόδειλου.

Σύμφωνα με το flashnews.gr ο Σήφης άνηκε σε έναν Ρεθεμνιώτη επιχειρηματία, γύρω στα 45, ο οποίος τον αγόρασε όταν ήταν μικρό κροκοδειλάκι για να τον χρησιμοποιήσει ως «ατραξιόν» σε κάποιο από τα νυχτερινά μαγαζιά που διέθετε.

Ο δικός του κροκόδειλος έχει χαθεί από τα μάτια των συντοπιτών του εδώ και ένα περίπου χρόνο, όσο δηλαδή πιστεύεται πως βρίσκεται και ο Σήφης στη λίμνη.

Ωστόσο, η αστυνομία ερευνά και την υπόθεση ενός νεαρού που είχε στην κατοχή του έναν κροκόδειλο, τον οποίο μάλιστα αγόρασε πριν από πέντε χρόνια (όσο ακριβώς χρονών πιστεύεται πως είναι και ο Σήφης).

Ο νεαρός ζει σε ένα χωριό κοντά στη λίμνη του Φράγματος των Ποταμών και, σύμφωνα με πληροφορίες, δυσκολευόταν να αντεπεξέλθει στο «μεγάλωμα» του ζώου που αγόρασε ως... κατοικίδιο, δυσκολευόταν να τον ταΐσει, αλλά και να του αλλάξει νερό, καθώς το ζώο όσο κι αν περνούσαν τα χρόνια δεν έλεγε να... εξημερωθεί.


{YouTube}iiKNWm22lcY{/YouTube}

Διαβάστε επίσης:


Ο «Σήφης», ο κροκόδειλος κολυμπάει αρμονικά παρέα με πάπιες! (Bίντεο)