Δείτε πόσο πλήρωσαν ένα ποτήρι μπύρα τουρίστες στη Ρόδο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όργιο αισχροκέρδειας Χρυσάφι κλήθηκαν να πληρώσουν ένα ποτήρι μπύρα δύο Σουηδοί τουρίστες στη Ρόδο. Σε κεντρικό σημείο στη Μεσαιωνική πόλη ζήτησαν ένα μεγάλο ποτήρι μπύρας και όταν ήρθε η ώρα να φύγουν κόντεψαν να πάθουν... εγκεφαλικό.

Όπως αναφέρει η Ροδιακή οι πελάτες ενημερώθηκαν ότι κάθε μπύρα κοστίζει 19 ευρώ χωρίς όμως να κόψουν κάποια απόδειξη για να τους δώσουν. Φυσικά η τιμή ήταν υπερβολική, αλλά δε διαμαρτυρήθηκαν και πλήρωσαν το ποσό μη θέλοντας να δημιουργήσουν φασαρία. Η χρέωση όμως αυτή ήταν υπερβολικά υψηλή γεγονός που προκάλεσε δυσαρέσκεια για το ότι κάποιοι σαν και τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου εστιατορίου δυσφημούν το νησί.

Πάντως όπως αποδείχτηκε οι δύο Σουηδοί είναι μέλη της ομοσπονδίας παικτών χόκευ στον πάγο και σκόπευαν επιστρέφοντας στην πατρίδα τους να προτείνουν στα αρμόδια όργανα, τη διοργάνωση ταξιδιών στο νησί μας για τους παίκτες.

Όπως διαπίστωσαν η Ρόδος θα μπορούσε με τις υποδομές που διαθέτει να παρέχει χώρους προπόνησης των μελών οι οποίοι θα μπορούσαν να έρθουν στο νησί μαζί με τις οικογένειές τους συνδυάζοντας διακοπές και προπόνηση.

Μετά το περιστατικό που έζησαν, είναι αμφίβολο αν θα προχωρήσουν τελικά στην πρότασή προς την ομοσπονδία τους.