ΘΡΗΝΟΣ: Έφυγε από τη ζωή ο μόλις 7 ετών γιος γνωστού ποδοσφαιριστή…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τη μεγαλύτερη τραγωδία που μπορεί να βρει γονιό βιώνει από τα ξημερώματα ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Λευκωσίας Γκαουσού Φοφανά, καθώς ο επτάχρονος γιος του άφησε πριν λίγες ώρες την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου είχε διακομιστεί.

Η εξέλιξη αυτή σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στον Ιβοριανό άσο, στη σύζυγο, στο δεύτερο γιο τους, στους συγγενείς και στους φίλους τους ζεύγους, καθώς φυσικά και στην οικογένεια της Ομόνοιας.

Το αγοράκι νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο με συμπτώματα πυρετού και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στο κρατικό Μακάρειο Νοσοκομείο όπου τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

mqwyzzesxs53bbc1077dceb.jpg

Απέραντη θλίψη και στενοχώρια εκφράζει η ομάδα ΟΜΟΝΟΙΑ της Λευκωσίας

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με απέραντη θλίψη και στεναχώρια ανακοινώνει πως απεβίωσε ο 7χρονος γιός του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γκαουσού Φοφανά. Η μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή μας και στην οικογένειά του και συμπαρίσταται με όλες της τις δυνάμεις, στο ανείπωτο δράμα τους, παραμένει στο πλευρό τους και τους παρέχει κάθε δυνατή στήριξη.

Πηγή: star.gr