Βίντεο – ντοκουμέντο: Κλοπή ποδηλάτου από πολυκατοικία στον Άλιμο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αναγνώστης του newsbomb.gr έστειλε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζονται δύο νεαροί στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει στον Άλιμο να προβαίνουν στην κλοπή του ποδηλάτου του.


Η κλοπή έγινε στις 15 Ιουνίου 2014.

Στην καταγγελία του αναφέρει τα εξής:

«Video από τη πιλοτή της πολυκατοικίας στην οποία διαμένω στον Άλιμο, στο οποίο φαίνονται οι κλέφτες που μου πήραν το ποδήλατο, ένα λευκό Specialized Sirrus Sport του 2012.

Αν μου το κλέβανε από δημόσιο χώρο θα έλεγα εντάξει γίνονται αυτά, αλλά το γεγονός ότι αυτό έγινε σε ιδιωτικό χώρο είναι κάτι που θα προσπαθήσω να μην περάσει έτσι. Τα κλεφτρόνια λοιπόν μπήκαν με την άνεσή τους από την ανοιχτή γκαραζόπορτα της πιλοτής, διαρρήξανε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, πήρανε το τηλεχειριστήριο που ανοίγει τη πόρτα του υπόγειου γκαράζ και από εκεί ήταν εύκολο να πάρουνε το ποδήλατο που ήταν κλειδωμένο απλά σε μία ξύλινη σκάλα.

Όπως θα διακρίνετε τα πάντα γίνονται με σχετική ηρεμία που προδίδει έναν επαγγελματισμό που απλά σημαίνει ότι οι εν λόγω τύποι σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμοι για μεγαλύτερα κατορθώματα για αυτό ας προσπαθήσουμε όλοι μας με ότι δυνατότητα έχουμε να τους κόψουμε τη φόρα, άλλωστε και εγώ δε τρέφω αυταπάτες ότι θα βρω ξανά το ποδήλατό μου....

Ο οποιοσδήποτε έχει τη παραμικρή πληροφορία μπορεί να απευθυνθεί επώνυμα ή ανώνυμα στο Α.Τ Αλίμου ή να μου στείλει email στο [email protected]».

Δείτε το βίντεο:

{YouTube}-1Kx7T_RtA0{/YouTube}

Πηγή: newsbomb.gr