Εσπευσμένα στο νοσοκομείο 10χρονος – Χτυπήθηκε από ρεύμα σε πλατεία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά - Γονείς και συγγενείς ζητούν ευθύνες από την δημοτική αρχή

«Άγιο» είχε ένα ανήλικο αγοράκι που λίγο έλειψε να πληρώσει με τη ζωή του το παιχνίδι στην κεντρική πλατεία της περιοχής Μακρίσια στην Ηλεία, εξαιτίας της αβλεψίας των υπευθύνων του τοπικού δήμου που άφησαν ακάλυπτο ένα επικίνδυνο καλώδιο ηλεκτροφωτισμού!

Το 10χρονο αγόρι ακούμπησε τυχαία σε μια κολώνα ηλεκτροφωτισμού στην οποία δεν υπήρχε καπάκι για να καλύπτει το ηλεκτροφόρο καλώδιο, με αποτέλεσμα να το χτυπήσει το ρεύμα και να κεραυνοβοληθεί μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων κατοίκων και των ίδιων των γονιών του. Για καλή του τύχη, όμως, η επαφή με το γυμνό καλώδιο ήταν στιγμιαία.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και επέστρεψε στο σπίτι του. Όμως, τόσο οι γονείς του όσο και οι υπόλοιποι κάτοικοι των Μακρισίων ζητούν ευθύνες από την δημοτική αρχή και την καλούν να στείλει συνεργεία για να αποκαταστήσουν την επικίνδυνη βλάβη.



Πηγή: protothema.gr