Θρήνος για 30χρονο παλικάρι – Δυστυχώς δεν τα κατάφερε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πριν από περίπου ένα μήνα, ένας 30χρονος από το Αλιβέρι, πήγε μαζί με έναν φίλο του στην παραλία των Πετριών, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν με άλλη μηχανή που οδηγούσε ένας αλλοδαπός.

Η σύγκρουση με την άλλη μηχανή, που οδηγούσε ένας υπήκοος Αλβανίας, ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να πέσουν και οι τρεις επιβάτες στον δρόμο.

Όλοι τους ήταν βαριά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου όμως οι γιατροί έκριναν ότι ο τραυματισμός των δύο Αλιβεριωτών, ήταν πολύ σοβαρός, με αποτέλεσμα να διακομισθούν σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Το 30χρονο παλικάρι, ύστερα από εβδομάδες νοσηλείας στην μονάδα εντατικής θεραπείας, δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη και να κρατηθεί στην ζωή

Συγκινητικά ήταν τα λόγια της αδερφής του άτυχου νέου, κατά την διάρκεια της νοσηλείας του, μέσω του facebook. Συγκεκριμέναν ανέφερε: "Τα τηλ δεν σταματάνε λεπτό και τα μνμ σας και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο και με την σειρά μας το μεταφέρουμε στο παιδί μας....είναι στο χέρι του πια και θα τα καταφέρει...είναι μαχητής και θα μας το αποδείξει...δεν γίνετε να μας "προδώσει" έτσι....το παλεύει πολύ...Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι ...χρειαζόμαστε τις προσευχές σας......."

Πηγή: evianews.com