ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2014: Πώς θα μετατρέψετε τη βαθμολογία σε μόρια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια ειδική εφαρμογή Έλληνα εκπαιδευτικού έρχεται να λύσει απορίες στους υποψηφίους και να τους δώσει μια εικόνα για τις επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες 2014.  

Οι μαθητές αφού μάθουν τους βαθμούς τους για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μπορούν να κάνουν μετατροπή των βαθμών τους απο τις Πανελλήνιες 2014 σε μόρια.

Ειδική εφαρμογή που κάνει μετατροπή των βαθμών των πανελληνίων 2014 σε μόρια έχει αναπτύξει ο Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Καλαμάτας κ. Κουράκλης .

Με την εφαρμογή οι μαθητές μπορούν μόλις μάθουν την βαθμολογία των Πανελληνίων 2014 να την μετατρέψουν σε μόρια και να έχουν μια εικόνα πριν την ανακοίνωση των βάσεων σε ποιές σχολές εισάγονται με παλαιότερες βάσεις των τμημάτων.

Η ειδική εφαρμογή για την μετατροπή βαθμών των Πανελληνίων 2014 έχει τα κάτωθι χαρακτηριστικά:

1. Εμφανίζει με γραφικό τρόπο τα αποτελέσματα.

2. Δίνει τη δυνατότητα εισαγωγής στην ίδια οθόνη είτε των προφορικών και γραπτών βαθμών είτε των βαθμών πρόσβασης των μαθημάτων.

3. Δίνει τη δυνατότητα καταχώρησης σε μία και μόνο οθόνη όλων των βαθμολογιών (μαθήματα Γενικής Παιδείας,μαθήματα Κατεύθυνσης, Ειδικά μαθήματα και Πρακτικές Εξετάσεις).

4. Υπολογίζει αυτόματα και σας εμφανίζει το Επιστημονικό Πεδίο που πρέπει να δηλώσετε ώστε να εξασφαλίσετε το μέγιστο των μορίων για ΤΕΦΑΑ και για Μουσικές Σπουδές.

5. Εμφανίζει στην ίδια οθόνη τα μόρια σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο, τα μόρια για τα τμήματα με ειδικά μαθήματα και τα μόρια για τα ΤΕΦΑΑ

6. Ελέγχει για πιθανά λάθη (π.χ. δεν επιτρέπει να καταχωρήσετε βαθμό στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας παρά μόνο σε συνδυασμό με τα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και δεν επιτρέπει να καταχωρήσετε βαθμό μικρότερο από δέκα στα ειδικά μαθήματα).

7. Περιλαμβάνει Σύντομες Οδηγίες σε κάθε οθόνη και σελίδες με επεξηγήσεις για τους συντελεστές βαρύτητας των ειδικών μαθημάτων και το Μηχανογραφικό 2014.

*Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με τις τελευταίες εκδόσεις των κυριότερων φυλλομετρητών (browsers). Σε περίπτωση δυσλειτουργίας θα πρέπει να αναβαθμίσετε την έκδοση του φυλλομετρητή που χρησιμοποιείτε σε μια πιο πρόσφατη. *Πατήστε «Ctrl» και «F5» ή δυο φορές συνεχόμενα το «F5» αν σας εμφανιστεί κενή σελίδα κατά το άνοιγμα της εφαρμογής.

*Ο πιο εύκολος τρόπος εισαγωγής στοιχείων είναι πατώντας «Enter» μετά από κάθε καταχώρηση βαθμού.

*Η εφαρμογή επιτρέπει να καταχωρήσετε είτε προφορικούς και γραπτούς είτε βαθμούς πρόσβασης. Αν καταχωρήσετε απευθείας βαθμούς πρόσβασης μαθημάτων τα μόρια θα υπολογιστούν κανονικά. Αν στη συνέχεια θελήσετε να καταχωρήσετε προφορικούς και γραπτούς βαθμούς άλλου υποψηφίου θα πρέπει πρώτα να επαναφορτώσετε τη σελίδα πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα Ctrl και F5. *Ο συνδυασμός των πλήκτρων «Ctrl» και «F5» επαναφορτώνει πλήρως την εφαρμογή σε κάθε περίπτωση και διαγράφει όλους τους καταχωρημένους βαθμούς.

Μπείτε εδώ για να δείτε την εφαρμογή

Πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποτελέσματα - Πανελλήνιες 2014: Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις βαθμολογίες

ΒΑΣΕΙΣ 2014: Δείτε πώς διαμορφώνονται ανά Επιστημονικό Πεδίο