ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Αλβανοί έκαψαν την ελληνική σημαία στους Αγιους Σαράντα (ΦΩΤΟ)


Άγνωστοι έκαψαν την ελληνική σημαία στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης ΔΕΕΕΜ (Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας) στους Αγιους Σαράντα, όπως καταγγέλει ο πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» Λεωνίδας Παππάς.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο site της Ένωσης omonoia-deeem.org άγνωστοι τα ξημερώματα της 2 Μαΐου έκαψαν το Εθνικό μας σύμβολο. Ο κ. Παππάς τόνισε πως το γεγονός αυτό δεν το κατάγγειλαν στην Αλβανική Αστυνομία γιατί δεν έχει κανένα νόημα αφού και στα προηγούμενα περιστατικά που είχαν συμβεί, οι αρμόδιες Αρχές δεν έδειξαν την αρμόζουσα ευαισθησία, όπως θα έπρεπε στην προσβολή ενός εθνικού συμβόλου.

Ο κ.Παππάς επίσης ανέφερε σύμφωνα με την ανακοίνωση που υπάρχει στο site τα εξής:

«Η αφαίρεση ή το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας, στα γραφεία της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» στους Αγ. Σαράντα, κατάντησε πλέον μία ρουτίνα.
Το γεγονός που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, δεν το καταγγείλαμε στην Αλβανική Αστυνομία γιατί αισθανόμαστε ότι δεν έχει κανέναν νόημα. Εάν στα προηγούμενα περιστατικά, θα έδειχναν την αρμόζουσα ευαισθησία όπως θα έπρεπε στην προσβολή ενός εθνικού συμβόλου, δεν θα ήταν δύσκολο να βρουν τα ίχνη των δραστών αφού τα γραφεία μας είναι σε μία εμπορική περιοχή όπου σχεδόν όλα τα γειτονικά καταστήματα έχουν κάμερες.
Ενημερώνουμε φίλους και εχθρούς πως τα αποθέματα μας είναι ανεξάντλητα!».