«Ξέρετε τι έκαναν στην οικογένειά μου» Μαθεύτηκε ο πραγματικός λόγος που η Βανδή δεν καταδέχτηκε να τραγουδήσει στην Τουρκία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Χαμός» έγινε με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη συναυλία της στο Τσεσμέ της Τουρκίας.

Η γνωστή τραγουδίστρια αυτές τις μέρες βρίσκεται σε περιοδεία στο πλαίσιο των συναυλιών που δίνει για τα 30 χρόνια στη μουσική και ανάμεσα στις περιοχές που θα εμφανιζόταν βρισκόταν και η πόλη της Τουρκίας, Τσεσμέ. Ένα απρόσμενο γεγονός όμως, ήρθε για να ακυρώσει την εμφάνισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνίδα τραγουδίστρια ζήτησε να κατέβουν η σημαία της Τουρκίας, καθώς και η αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ από τη σκηνή, καθώς δεν ήθελε η συναυλία της να είναι πολιτικοποιημένη.

Φυσικά, το όνομα της Δέσποινα Βανδή βρίσκεται πρώτο στα trends του X, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια έχει δεχθεί “κύμα” υποστήριξης απ’ όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί και αρνητικά μηνύματα από τους Τούρκους.

Ο λόγος που δεν δέχθηκε

Όπως είναι γνωστό η Δέσποινα Βανδή κατάγεται από οικογένεια Ποντίων. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν δέχτηκε να τραγουδήσει με την αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ στη συναυλία της, αφού είναι συνδεδεμένος με την γενοκτονία των Ποντίων. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή είναι η αφίσα που είδε η Δέσποινα Βανδή και ακύρωσε τη συναυλία της στην Τουρκία