Αμερικανικό πολεμικό σενάριο εφιάλτης για κατάληψη της Άγκυρας σε 96 ώρες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τρέμουν οι Τούρκοι την ενδυνάμωση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και την παρουσία βάσεων των ΗΠΑ φοβούμενοι δημιουργία Κουρδιστάν και ακρωτηριασμό τουρκικής ενδοχώρας

Μετά τις προχθεσινές συναντήσεις στην κυριολεξία “στο πόδι”, από Δένδια και Παναγιωτόπουλο με Τσαβούσογλου και Ακάρ σε διασκέψεις του ΝΑΤΟ, κάποιοι ειδικοί με πολύ μεγάλη ”αφέλεια” εντός Ελλάδος, ανέφεραν για δήθεν κλίμα αποκλιμάκωσης μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδος.

Μετά όμως ήρθε ο σουλτάνος Ερντογάν και επανέλαβε στο ελληνικό ακροατήριο ότι στο θέμα της αποστρατικοποιήσεως των νησιών μας, “δεν παίζει καθόλου”, μόνο που ούτε και οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις "παίζουν", λέμε εμείς.
Η ουσία είναι ότι τίποτα δεν άλλαξε στην φουριόζικη υβριδική επίθεση των Τούρκων στην χώρα μας, απλά Ακάρ, Τσαβούσογλου, και Ερντογάν, παίζουν το γνωστό παιχνίδι του δήθεν “καλού αλλά και κακού αστυνομικού”.

Την ίδια περίοδο ο ελληνικός τύπος αναφέρει στρατιωτικές μετακινήσεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων και επιφυλακής τους στα παράλια του Αιγαίου.

Το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό ευρίσκεται στο Αιγαίο με όλες τις μονάδες επιφανείας και τα αρκετά υποβρύχια, ενώ έχουμε  αεροπορικές ασκήσεις (Αναντολου Καρταλί), αλλά και ναυτικές, ενώ πυρετώδεις είναι οι κινητοποιήσεις στο τουρκικό γενικό επιτελείο, αποτελώντας προοίμοιο εξελίξεων το επόμενο διάστημα

Σύμφωνα με το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ στην τουρκική ναυτική βάση του Ακσάζ (απέναντι από Ρόδο) υλοποιούνται αναβαθμισμένες εργασίες με ανθυποβρυχιακά έργα, ενώ μετακινούνται στο Ντάλαμαν μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UCAV).

Στην ίδια ναυτική βάση υλοποιούνται υποδομές για τη υποδοχή μη επανδρωμένων οχημάτων επιφανείας (USV) τύπου ULAQ, αλλά και άλλου τύπου για επιθετικές επιχειρήσεις κατά του ελληνικού πολεμικού ναυτικού.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον Ερντογάν και το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, η Άγκυρα επεξεργάζεται συστήματα τα οποία θα μπορούν να κατευθύνουν ταυτόχρονα τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Τουρκίας, μαζί με τα οπλισμένα μη επανδρωμένα σκάφη, σε συντονισμό από τις δυνάμεις του Ναυτικού και της Αεροπορίας, και θα έχουν ως στόχο το Αιγαίο κυρίως αλλά και την Μεσόγειο.

Όπως έχουμε αναφέρει οι Τούρκοι αποφάσισαν ότι δεν μπορούν με τίποτα να κοντράρουν, ούτε την ναυτοσύνη ούτε τα νέα γαλλικά αποκτήματα του ελληνικού πολεμικού ναυτικού  για αυτό και το έριξαν στα μη επανδρωμένα σκάφη και στον “ανταρτοπόλεμο” στο Αιγαίο, δημιουργώντας νέες συνθήκες.

Αυτός ο σχεδιαζόμενος τουρκικός θαλάσσιος “ανταρτοπόλεμος”, έχει στόχο τις ελληνικές περιοχές που περικλείει η αποκαλούμενη “Γαλάζια Πατρίδα”, πιο ξεκάθαρα  από ποτέ άλλοτε.
Οι Τούρκοι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, θέλουν να στείλουν δεκάδες ίσως και εκατοντάδες μη επανδρωμένα σκάφη, εφοδιασμένα με μικρούς πυραύλους CIRIT και L- UMTAS  μαζί με τορπίλες, κατά ελληνικών στόχων σε εκατοντάδες ακατοίκητα ή αραιοκατοικημένα νησιά μας ως πρώτο στόχο σε οποιαδήποτε σενάριο, αλλά ακόμα και στην ειρήνη με παραβιάσεις και στην θάλασσα πλέον.
Οι ομάδες των  τουρκικών “κοπαδιών” από μη επανδρωμένα σκάφη, θα κινούνται σε συνεργασία με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, με δικτυοκεντρικές δυνατότητες.

Ένα “κοπάδι” από Έξι USV Ulaq θα φέρει 24 πυραύλους Cirit και 12 αντιαρματικούς πυραύλους L-Umtas, με στόχους είτε εγκαταστάσεις ελληνικών παράκτιων φυλακίων, στρατοπέδων, σκαφών του λιμενικού, αποθηκών πυρομαχικών και καυσίμων, και γενικά κάθε κρίσιμης υποδομής.

Η Αθήνα γνωρίζει τα σχέδια αυτά και έχει δημιουργήσει ειδική δύναμη καταστολής των τουρκικών μη επανδρωμένων σκαφών από Έλληνες κομάντος με κατάλληλο εξοπλισμό, φορητούς εκτοξευτές κά.
Αμερικανικό σχέδιο κατάληψης της Άγκυρας σε 96 ώρες αν ο Ερντογάν αλλάξει τροπάρι με Ρωσία και Κίνα
Ο Ντογκού Περιτσένκ τώρα, ηγέτης ενός εθνικιστικού κόμματος και σύμμαχος πλέον του Ερντογάν, αποκάλυψε το μεγάλο φόβο των Τούρκων για επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Τουρκία λόγω των σχέσεων με Ρωσία και Κίνα.
«Η Τουρκία αντιμετωπίζει ένοπλες απειλές στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.
Πρώτον, υπάρχουν αμερικανικές βάσεις σε όλο το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, βόρεια της Κρήτης και νότια της Κύπρου.

Δεύτερον, στην Ανατολική Μεσόγειο, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Ελλάδα και η Κύπρος επαναλαμβάνουν κάθε χρόνο τις ασκήσεις Noble Dina και Nemesis κατά της Τουρκίας.

Έχουν στρέψει τα όπλα τους προς την Τουρκία και στα σενάρια τους ξεκαθαρίζουν ότι τη χώρα που απειλούν είναι η Τουρκία.
Είχαν κάνει μια προκλητική άσκηση με σενάριο που ανέφερε ότι σε μια ελληνο-τουρκική διαμάχη που θα ξεκινούσε από την Κύπρο, θα καταλαμβάνονταν η Άγκυρα  σε 96 ώρες.
Οι ΗΠΑ με την αυτήν άσκηση που έγινε το 2002, προέβλεψαν ουσιαστικά πόλεμο κατά της Τουρκίας και για αυτό τώρα στήνουν τις βάσεις τους απέναντι μας.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έφεραν χιλιάδες άρματα μάχης και πολεμικά αεροσκάφη και τα τοποθέτησαν στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες υλοποιούν το σχέδια τους και αυτό είναι προφανές.

Υπάρχει επίσης μια δική μας ασυνέπεια, αφού έχουμε μια βάση των ΗΠΑ στο Ιντσιρλίκ, και μια βάση στο Kürecik στη Μαλάτια. Ας καθαρίσουμε πρώτα τις αμερικανικές βάσεις από τη χώρα μας και μετά παίρνουμε θέση ενάντια στο βάσεις στην Ελλάδα.

Ας δώσουμε στους Αμερικάνους 15 μέρες, 1 μήνα και μετά οι τουρκικές δυνάμεις να τις θέσουν υπό έλεγχο. Εφόσον είμαστε κατά της δημιουργίας βάσεων από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα, τι θέλουν στην Τουρκία οι  αμερικανικές βάσεις;
Πώς γίνεται δεχόμαστε τις αμερικανικές βάσεις στην πατρίδα μας;

Αυτές οι βάσεις δεν αποτελούν απειλή μόνο για την Τουρκία, αλλά απειλή για το Ιράν, απειλή και για τη Ρωσία. Πώς μπορεί η Τουρκία να φιλοξενεί τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό;

Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ αποτελούν απειλή για την Τουρκία. Αυτές οι βάσεις πρέπει να τεθούν αμέσως υπό τον έλεγχο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων”, δήλωσε ο ίδιος μεταξύ άλλων.
Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ το σκηνικό αρχίζει εκ νέου να μυρίζει ‘‘μπαρούτι‘ στο ελληνικό Αρχιπέλαγος, στο θέμα της Λιβύης και της ΑΟΖ, φέρνοντας κοντά πολλά "καυτά" γεγονότα στο προσκήνιο, τα οποία κάποτε δεν διανοείτο κανένας ότι μπορούν να συμβούν.
Η Τουρκία για το δυτικό σύστημα εξουσίας έχει “μεγαλώσει” υπερβολικά και απαιτεί μεγάλες περιοχές για να τις εξουσιάζει, οι οποίες βρίσκονται εκτός των υφιστάμενων τουρκικών συνόρων και αυτό δεν θα το αφήσουν να περάσει χωρίς επιπτώσεις οι δυτικοί, ότι και να δηλώνουν μπροστά στις κάμερες ή σε ανακοινώσεις τους.