«Παραλήρημα» εναντίον της Ελλάδας από τους Αλβανούς Τσάμηδες: Αποδοκίμασαν τον Κοτζιά (ΒΙΝΤΕΟ)


ΦΩΝΑΞΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ – ΕΚΘΕΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Σε μια άκρως προκλητική ενέργεια, η οποία έγινε με την ανοχή των αλβανικών αρχών, προχώρησαν σήμερα, Δευτέρα (06/06/2016) οι Τσάμηδες στα Τίρανα, κατά την επίσκεψη του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», ομάδες Τσάμηδων διαδηλωτών επιχείρησαν να εμποδίσουν την είσοδο του κ. Κοτζιά στο κτήριο του αλβανικού Υπουργείου Εξωτερικών, όπου επρόκειτο να έχει συνάντηση με τον ομόλογό του Ντιτμίρ Μπουσάτι.

Κατά την ίδια πηγή, οι διαδηλωτές διαδήλωσαν εναντίον της Ελλάδας και φώναξαν συνθήματα όπως «Τσαμουριά μητέρα μας περίμενέ μας» και «Καταργείστε το εμπόλεμο».

Σύμφωνα, πάντα, με την «Καθημερινή», πληροφορίες, τις οποίες διέψευδαν κύκλοι της ελληνικής αποστολής, ανέφεραν ότι οι Αλβανοί αξιωματούχοι πρότειναν στον Έλληνα υπουργό και την αντιπροσωπεία να εισέλθουν στο κτήριο από διπλανή πόρτα, ωστόσο ως προς αυτό υπήρξε η κατηγορηματική άρνηση του κ. Κοτζιά.

Το επεισόδιο αυτό εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση του Έντι Ράμα, καθώς στην κυβέρνησή του συμμετέχει και το κόμμα των Τσάμηδων (Κόμμα Δικαιοσύνης, Ένταξης και Ενότητας), το οποίο οργάνωσε τη σημερινή διαμαρτυρία.

[g_youtube v=»3pyb8b66L_w»]