Χοντρό δούλεμα στον Τσίπρα για το Νόμπελ Ειρήνης… στο τουϊτερ !


– Ψηλά στη λίστα με τα φαβορί για το Νόμπελ Ειρήνης 2019 έπαιζε ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον Ζόραν Ζάεφ. Ωστόσο, έφυγαν με τα.. χέρια άδεια από την απονομή

– «Βροχή» τα καυστικά σχόλια στο Twitter 

Στον πρωθυπουργό της Αιθιοπίας, Άμπι Άχμεντ, επέλεξε να δώσει φέτος η Επιτροπή το Νόμπελ Ειρήνης 2019.

Ο Άχμεντ έλαβε το βραβείο «για τις προσπάθειές του να επιτύχει ειρήνη και παγκόσμια συνεργασία και συγκεκριμένα για την καθοριστική του πρωτοβουλία για την επίλυση της μεθοριακής σύρραξης με τη γειτονική Ερυθραία».

Το φαβορί φέτος για το βραβείο ήταν η 16χρονη ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία τράβηξε τα βλέμματα με την ομιλία της στον ΟΗΕ για το περιβάλλον.

Ψηλά στη λίστα με τα φαβορί, πάντως, έπαιζε και ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ.

Οι δύο πρωθυπουργοί αφιέρωσαν πολλούς μήνες για να φέρουν την… αδελφοσύνη με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Παρότι ίδρωσαν για να την πετύχουν, έφυγαν με τα.. χέρια άδεια από την απονομή.

Όπως ήταν επόμενο, το αποτέλεσμα προκάλεσε πλήθος σχολίων στο Twitter.

Χρήστες του μέσου, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, «επικρίνουν» την Επιτροπή των Νόμπελ που δεν διάλεξε τον Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, εμφανίζονται αισιόδοξοι για άλλα βραβεία, όπως θα δείτε και παρακάτω.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά σχόλια: