Σαράντος Ευσταθόπουλος: «Η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά να παίξει Μακεδονία Ξακουστή την 25η Μαρτίου»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Κάλεσμα του Εκδότη του Piraeus Press και υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Πειραιά με τον Γιώργο Πατούλη, Σαράντου Ευσταθόπουλου, στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη

- «Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε με ποια μεριά της ιστορίας συντασσόμαστε» λέει ο Σαράντος Ευσταθόπουλος

«Καλώ τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη να δώσει εντολή στη Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά, ώστε να παιανίσει το εμβατήριο Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα, κατά τους επίσημους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου στον Πειραιά» αναφέρει σε δήλωσή του ο Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι «ήρθε η ώρα να αποδείξουμε με πράξεις με ποια μεριά της ιστορίας συντασσόμαστε».

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε απέναντι στην ιστορία μας, απέναντι στο Έθνος μας, απέναντι στη Μακεδονία μας και σε όσους θυσίασαν τη ζωή τους για την ελευθερία και τη δημοκρατία, απέναντι στην ίδια μας τη συνείδηση» αναφέρει ο κ. Ευσταθόπουλος.

Ενώ κλείνει λέγοντας πως «με αυτόν τον τρόπο η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει ηχηρό μήνυμα από τον Πειραιά, ότι η ανοχή της κοινωνίας στην επικίνδυνη εθνική πολιτική που ακολουθεί έχει τελειώσει, ενώ παράλληλα θα εκφραστεί εμπράκτως η ηθική συμπαράσταση στον Κρητικό καταδρομέα που τιμωρήθηκε αδίκως επειδή τόλμησε να τραγουδήσει το γνωστό εμβατήριο για τη Μακεδονία μας».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

«Για εμάς τους Πειραιώτες ΔΕΝ υπάρχει ούτε Βόρεια ούτε Νότια Μακεδονία. Υπάρχει μια Μακεδονία και αυτή είναι ελληνική!»Ευσταθόπουλος Σαράντος (Σαραντάκος)ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑμε τον Γιώργο Πατούλη#μακεδονια #macedonia #πειραιας #piraeus #pireas #peiraias

Gepostet von Σαράντος Ευσταθόπουλος / Sarantos Efstathopoulos am Dienstag, 12. Februar 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ