Θαυμαστή ευκαμψία και ζεστό το σκήνωμα του Γέροντα Ιγνάτιου: «Το σώμα του είναι ζεστό και ευλύγιστο» (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πλήθος γερόντων, του προϊσταμένου της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Πύλης π. Δημητρίου Κατσαρού και παρουσίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου & Πύλης κ. Χρυσοστόμου ήταν μάρτυρες και επιβεβαίωσαν το θαυμαστό γεγονός της ευλυγισίας και της θερμότητας του σώματος του γέροντος αρχιμανδρίτου Ιγνατίου Πούτου Ηγουμένου της Μονής Δουσίκου μετά την κοίμησή του.

Δείτε στο βίντεο παρακάτω τη θαυμαστή ευκαμψία του γέροντα Ιγνατίου. Οι ιερείς πιάνουν το σώμα του και επιβεβαιώνουν ότι είναι ακόμα ζεστό.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την Ιερά αγρυπνία ενώπιον του σκηνώματος του γέροντος Ιγνατίου στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 23.00 το βράδυ.

Το Ιερό σκήνωμα ετέθει προς λαϊκό προσκύνημα στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου από Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 το βράδυ έως την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 στη 1 το μεσημέρι.

Η εξόδιος ακολουθία του γέροντος Ιγνατίου Πούτου εψάλη την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 στις 17.00 το απόγευμα στην Ιερά Μονή Αγίου Βησσαρίωνος Δουσίκου.