Καταπέλτης ο Κονίτσης Ανδρέας: «Ο Κατσίφας δολοφονήθηκε – Καιρός να…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ι.Μ. ΚΟΝΙΤΣΗΣ: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κύριος ΑΝΔΡΕΑΣ, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις σχετικά με το πόρισμα της Αλβανικής “δικαιοσύνης” η οποία απεφάνθη ότι ο Εθνομάρτυρας Κων/νος Κατσίφας προέβη σε αυτοκτονία

Διαβάστε το ανακοινωθέν από την Ιερά Μητρόπολη Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης:

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Αυτοκτόνησε σύμφωνα με την Εισαγγελία – Κλείνει η έρευνα
11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2021

π. Χρήστος Παππάς: Δοξάζω τον Κύριο που αποτέλεσα ένα λιθαράκι στην λειτουργία της εκκλησίας μας!
7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2021

Κονίτσης Ανδρέας: Ο Θεός έστειλε τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό για να κηρύξει Χριστό και Ελλάδα
20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2021

″Ώδινεν όρος και έτεκε”… Πόρισμα! Έπειτα από τρία (3) ολόκληρα χρόνια από την άγρια δολοφονία του τριανταπεντάχρονου Βορειοηπειρώτη (από τις Βουλιαράτες Αργυροκάστρου) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ από την αλβανική Αστυνομία (28 Οκτωβρίου 2018), τώρα μόλις δόθηκε στην δημοσιότητα το «Πόρισμα» για τα αίτια του θανάτου του παλληκαριού ! Και τι λέει το περιβόητο αυτό «Πόρισμα»; Λέει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας … «αυτοκτόνησε» ! ! !

Αλλά ο Κατσίφας δεν ήταν «τρελλός», όπως είχαν υποστηρίξει τότε οι αλβανικές Αρχές. Η μόνη του «τρέλλα» ήταν η ενασχόλησή του με το θέμα της Βορείου Ηπείρου, καθώς και με τα άλλα εθνικά θέματα. Και τώρα, οι Αλβανοί έρχονται να μας πούν ότι … «αυτοκτόνησε». Όμως, αυτό που είχε από την πρώτη στιγμή αποδειχθή ήταν ότι ο Κατσίφας είχε δολοφονηθή, ενώ, στην συνέχεια, του δόθηκε η χαριστική βολή.

Σύμφωνα με τους Αλβανούς, υπάρχουν όλα τα στοιχεία ότι το παλληκάρι «αυτοκτόνησε»! Αλλά, εάν υπήρχαν αυτά τα στοιχεία, γιατί τα εμφανίζουν μόλις τώρα, έπειτα, δηλαδή, από τρία (3) χρόνια; Και, μάλιστα, με την υπόθεση να παίρνη συνεχείς αναβολές και δικαστές να παραιτούνται; Όχι, λοιπόν ! Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν αυτοκτόνησε, όπως ισχυρίζονται οι Αλβανοί.

Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Η Θ Η Κ Ε

Ο ισχυρισμός για … «αυτοκτονία», είναι ένα ακόμη από τα αδιάντροπα ψέμματα των Αλβανών απέναντι στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και στην Ελλάδα. Ένα γελοίο ψέμα, που αποτελεί προσβολή για την νοημοσύνη μας. Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι η αλβανική «Δικαιοσύνη» είναι κατευθυνόμενη από το διεφθαρμένο καθεστώς του Έντι Ράμα.

Όμως – και το λέω με θλίψη και αγανάκτηση – δεν λυπάμαι για το αξιοθρήνητο κατάντημα των αλβανικών δικαστικών και αστυνομικών Αρχών.

Ανησυχώ σφόδρα, γιατί μέχρι την στιγμή αυτή, δεν άκουσα κάποια επίσημη καταγγελία από την Ελληνική Κυβέρνηση και τον λοιπό πολιτικό κόσμο.

Ούτε είδα αυτούς, που κάθε τρεις και λίγο αναστατώνουν την Αθήνα με πορείες για «ψύλλου πήδημα», δεν τους είδα να οργανώνουν πορείες διαμαρτυρίας και συλλαλητήρια, για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα των Αλβανών και για την κοροιδία τους σε βάρος μας!

Γιατί τόση αδιαφορία; Γιατί τόση αδράνεια για τα ατελείωτα δεινά των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών; Καιρός να εγερθούμε και να αγωνισθούμε.

Διαφορετικά, θα έχουμε το όνειδος από τον Θεό και το Έθνος, ότι – αλοίμονο – εγκαταλείψαμε την Ελληνική Γη της Βορείου Ηπείρου.

Πηγή: vimaorthodoxias