ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ: Μετέτρεψαν το δωμάτιο του Αγίου Νεκταρίου σε γκαρνταρόμπα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια σοβαρή καταγγελία που πλήττει βάναυσα το θρησκευτικό μας αίσθημα, έφτασε στο 24ωρο πριν λίγο!

Άκουσον άκουσον, οι επίδοξοι αυριανοί ιατροί μας, στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, έχουν μετατρέψει το δωμάτειο που νοσηλεύτηκε και εκοιμήθη ο Άγιος Νεκτάριος, σε γκαρνταρόμπα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:

Στο δεύτερο όροφο του Αρεταίειου Νοσοκομείου, επί της λεωφόρου Βασ. Σοφίας, στο δωμάτιο υπ’αριθμόν 2 στεγάζεται το Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Νεκταρίου, εκεί όπου κοιμήθηκε ο ΄Αγιος  σε ηλικία 74 ετών. Δεκάδες πιστών συρρέουν καθημερινά, προσεύχονται και εναποθέτουν την ελπίδα τους στο καλό Θεό .Ακουμπούν το κεφάλι τους στην κλίνη όπου ο Άγιος άφησε την τελευταία του πνοή ζητώντας  παρηγοριά και στήριξη. Ασθενείς της κλινικής που δίνουν καθημερινά μάχη για να κρατηθούν στη ζωή στέκονται δακρυσμένοι μπροστά στο εικονοστάσι και επικαλούνται τη βοήθεια του Αγίου.

Προς μεγάλη μου λύπη και στεναχώρια , διαπίστωσα ιδίοις όμμασι, φοιτητές Ιατρικής  να έχουν μετατρέψει τον Ιερό αυτό χώρο σε γκαρνταρόμπα  πριν την καθημερινή τους πρακτική στο Νοσοκομείο πετώντας  τα ρούχα τους  απροκάλυπτα πάνω στην κλίνη του Αγίου. Οποία βλασφημία, σε μια χώρα που καταρρέει μέρα με τη μέρα, αν μη τι άλλο ,ας κρατήσουμε ζωντανή τη θρησκεία μας και την πίστη μας. Οι ιθύνοντες ας ενδιαφερθούν να δώσουν μια λύση παραχωρώντας  ίσως έναν άλλο χώρο στους φοιτητές και ας αφήσουν αναλλοίωτο και ανέπαφο το χώρο αυτό

Πηγή: 24wro.com.gr