ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ – ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ: Μετά την πρόκληση των Τούρκων θα..»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Προφητεία για Κύπρο και Ελλάδα από τον Άγιο Παΐσιο.

Μετά την στρατιωτική πρόκληση των Τούρκων στην Ελλάδα, οι Ρώσοι δεν αργούν να επέμβουν. Οι Τούρκοι αναγκάζονται να αποσύρουν στρατεύματα από καταληφθέντα εδάφη, όπως την Βόρεια Κύπρο.

Το Αγιορείτικο Θυμίαμα είναι αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν. Φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα & προσευχή από κελλιώτες μοναχούς.

Αν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων της αιγιαλίτιδας ζώνης από 6 σε 12 μίλια τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος.

Μετά την πρόκληση των Τούρκων θα κατεβούν οι Ρώσοι στα στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα αλλά χωρίς να το θέλουν θα βοηθάνε εμάς.

Τότε οι Τούρκοι για να υπερασπιστούν τα στενά που είναι στρατηγικής σημασίας θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα.

Παράλληλα δε θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη.

Αποσύρουν λοιπόν οι Τούρκοι τα στρατεύματά τους και από την Βόρεια Κύπρο…

Ο μεγάλος πόλεμος όμως ξεκινά στην περιοχή των πηγών του Ευφράτη για το νερό που οι Τούρκοι με φράγματα ελέγχουν για δικό τους όφελος.

Η χρησιμοποίηση των νερών του Ευφράτη για αρδευτικά έργα από τους Τούρκους θα είναι μια προειδοποίηση ότι άρχισε η προετοιμασία του μεγάλου πολέμου που θα ακολουθήσει.

Το νερό λοιπόν και τα αναζωπυρωμένα πάθη, είναι η κυριότερη αιτία του πολέμου.

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο με τις προφητείες για Ελλάδα, Κύπρο, Ρωσία και τις χώρες των πηγών του Ευφράτη