ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ: Ο Παΐσιος για τον πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


ο Άγιος Παΐσιος μας έχει αφήσει πολλές προφητείες με την πιο σημαντική από όλες να είναι η προφητεία του για τον πόλεμο ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα. Τι ρόλο θα έχει η Αγγλία και η Αμερική.

Στην προφητεία αυτή για τους Τούρκους και τον πόλεμο Τουρκίας Ελλάδας μας μιλάει για τα 6 μίλια – τα «εξαμίλια» του Κοσμά Αιτωλού – στο Αιγαίο και για πολλά ακόμη συγκλονιστικά γεγονότα που πρόκειται να συμβούν.

Παΐσιος για Τουρκία:

«Κόλλυβα στο ζωνάρι τους».

«Οι Τούρκοι τα κόλλυβα θα τα έχουν στη μέση τους Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

«Οι μεγάλοι θα φροντίσουν»

«Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν και έτσι ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας στην Ελλάδα.»

«Θα μας βοηθήσει ο Θεός γιατί είμαστε Ορθόδοξοι.

Σε άλλο σημείο πάλι τονίζει:

«Η Τουρκία θα διαλυθεί και μάλιστα θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι. Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους.», έλεγε ο Άγιος Παΐσιος το 1991.

«Άντε-άντε δεν θα είμαι να σε καμαρώσω στην προέλαση όταν θα προελαύνει ο ελληνικός στρατός για την Κωνσταντινούπολη είπε προς αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας το 1992.»

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Σε άλλο σημείο ο γέροντας Παΐσιος μιλάει αναλυτικότατα για τον πόλεμο κατά της Τουρκίας και λέει:

«Όταν ο τούρκικος στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φτάσει στα έξι μίλια πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι αλλά αυτό δεν θα γίνει από εμάς τους Έλληνες.»

«Αυτό είναι το θέλημα του Θεού! Το εξαμίλι θα είναι η αρχή του τέλους!»

«Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα που θα οδηγήσουν στο να πάρουμε την Πόλη.»

«Την Κωνσταντινούπολη θα μας τη δώσουν!»

«Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι τελικά θα νικήσουν τους Τούρκους και θα πέσει η Πόλη (Κωνσταντινούπολη) στα χέρια τους.»

Σε άλλους προσκυνητές ο γέροντας Παΐσιος εξηγεί:

«Οι Τούρκοι θα καταστραφούν θα σβήσουν από το χάρτη διότι είναι ένα έθνος το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Από τους Τούρκους το ένα τρίτο θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας. Το ένα τρίτο θα σωθεί διότι θα έχει εκχριστιανιστεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτό με την Τουρκία.

«Η Τουρκία θα διαμελιστεί σε τρία-τέσσερα κομμάτια και ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.Εμείς οι Έλληνες θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη από την Τουρκία, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί.»

και συνεχίζει ο Άγιος Παίσιος για την Τουρκία: