ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ: Εντυπωσιακή εκδήλωση για την 25η Μαρτίου (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Επιτυχία σημείωσε η γιορτή των νέων εν όψει 25η Μαρτίου στον Άγιο Δημήτριο Πειραιά 

-Παρόντες ήταν νυν και τέως Αντιδήμαρχοι και υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Με εξαιρετική επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου, πραγματοποιήθηκε η γιορτή των νέων, των κατηχητικών συνάξεων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, για τη διπλή εθνικοθρησκευτική εορτή της 25ης Μαρτίου, που έλαβε χώρα στον ανακαινισμένο κήπο, όπισθεν του Ιερού Ναού.


Εκατό νέοι και νέες με παραδοσιακές φορεσιές από διάφορες περιοχές της Ελλάδος χόρεψαν παραδοσιακούς λεβέντικους χορούς και τραγούδησαν επετειακά τραγούδια, αλλά και έψαλλαν άσματα αφιερωμένα στην 25η Μαρτίου.

Η εθνική περηφάνια, ο άδολος πατριωτισμός, η πίστη στο Θεό και στην μητέρα του Παναγία, ήταν τα συναισθήματα που κυρίευσαν το πλήθος που κατέκλυσε την εν λόγω εκδήλωση.

Το παρόν έδωσαν εκτός των άλλων η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Νανά Γλύκα-Χαρβαλάκου,ο τ. Αντιδήμαρχος Πρασίνου και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη κ. Γρηγόρης Καψοκόλης, η κοινοτική σύμβουλος και εκ νέου υποψήφια στην Ε' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά κα Σταυρούλα Μέντη, η οποία ήταν και υπεύθυνη στο μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης, η κοινοτική σύμβουλος και υποψήφια στην Ε' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά κα Κατερίνα Δουρέκα. 


Η ενορία του Αγίου Δημητρίου Πειραιώς απέδειξε περίτρανα, ότι υπάρχει ελπίδα και θάρρος, αλλά και μέλλον στον ευλογημένο τόπο της Ελλάδος, μιας και τόσο δυναμικά, ελληνικά και ορθόδοξα, διδάσκονται «τα ωραία της φυλής μας».

Ραντεβού στον ίδιο χώρο έδωσαν οι νέες και οι νέοι της Ενορίας, για το πασχαλινό γλέντι, την Κυριακή του Πάσχα 2019 το απόγευμα, αλλά και στη γιορτή λήξεως των κατηχητικών την Κυριακή 12 Μαΐου 2019.

Την ευθύνη για την επιτυχημένη διοργάνωση είχε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων Πειραιά, πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Αρώνης.