Ο Πειραιάς υποδέχτηκε τον Προστάτη των Καρκινοπαθών Άγιο Παρθένιο (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Με κάθε τιμή και μεγαλοπρέπεια η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς

- Κλήρος και λαός έδωσαν το παρών

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ακόμα μια σημαντική πρωτοβουλία του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Πειραιώς, καθώς στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων ενόψει του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, υποδέχτηκε την Τιμία Κάρα του Αγίου Παρθενίου, Προστάτη των Καρκινοπαθών.

Η ιδιαίτερη σχέση του Πειραιά με τους πάσχοντες από την επάρατη νόσο είναι γνωστή, λόγω της ύπαρξης του μεγαλύτερου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου της χώρας «Μεταξά» στην πόλη.

Για αυτό και η σημασία αυτής της ξεχωριστής «επίσκεψης» γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς εκπροσώπησε ο πάντα σεμνός και ταπεινός Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεώς μας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νήφων Καπογιάννης.

Ο π. Νήφων μετέφερε μήνυμα του κ. Σεραφείμ και ευχαριστήρια προς τον Μητροπολίτη Χαλκίδας αλλά και τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου, όπου και φυλάσσεται η Τιμία Κάρα του Αγίου Παρθενίου, ενώ ακολούθως αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου, ο οποίος διακρίθηκε για την ακτημοσύνη και την ελεημοσύνη του.

Στην υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου παραβρέθηκε ο Εκδότης του Piraeus Press, τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: