Α’ Χαιρετισμοί με τον Μητροπολίτη Πειραιά στον Άγιο Ελευθέριο Καμινίων

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Στα Καμίνια για τους Α’ Χαιρετισμούς της Παναγίας ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ

- Κατάμεστος από πιστούς ο Ναός του Αγίου Ελευθερίου Πειραιά

Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε η ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Καμινίων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο κ. Σεραφείμ, αναφερόμενος στο υπέρλαμπρο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, η οποία πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς όλους μας.

Το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά κ.κ. Μελάς και Χαρβαλάκου-Γλύκα, ο τ. Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Γλύκας, ο τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά - Εκδότης Piraeus Press και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιώργο Πατούλη Σαράντος Ευσταθόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Παραπολιτικά Παναγιώτης Τζένος, η Δημοσιογράφος και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο Δημοσιοφράφος Δημήτρης Κρητικός και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Μητρόπολης Πειραιά Δημήτρης Αλφιέρης.

Η ακολουθία ξεκίνησε στις 19:00, ενώ μετά το πέρας των Χαιρετισμών, ακολούθησε κέρασμα με φρούτα και ξηρούς καρπούς (λόγω νηστείας Παρασκευής) και συζήτηση με τον κ. Σεραφείμ για περίπου μισή ώρα, γύρω από θέματα πνευματικού και εθνικού χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κλήρος και λαός υποδέχτηκε την Εικόνα της Παναγίας