Μουντιάλ 2014: Δεν θα ταξιδέψει στη Βραζιλία ο μικρός Τζέι (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ΕΠΟ απηύθυνε πρόσκληση στον μικρό Τζέι να ταξιδέψει στο Ρεσίφε για να δει από κοντά τον ήρωά του Γιώργο Σαμαρά στο ματς Ελλάδα - Κόστα Ρίκα για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.


Ο πατέρας του γλυκύτατου παιδιού, μέσω ανάρτησης στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook, αφού ευχαρίστησε όλο τον κόσμο, απάντησε στην πρόσκληση λέγοντας πως είναι δεν είναι δυνατόν να ταξιδέψουν στην Βραζιλία.

Τους λόγους της άρνησης, τους εξηγεί στο κείμενο που ακολουθεί:
«Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας. Το πρωί λάβαμε μία φανταστική προσφορά, να παρακολουθήσουμε από κοντά το Παγκόσμιο Κύπελλο και να δει ο Jay τον ήρωα του Σαμαρά. Δυστυχώς ήμασταν ήδη στο αεροδρόμιο ξεκινώντας τις οικογενειακές μας διακοπές και δεν μπορούσαμε να δεχτούμε την προσφορά, αλλά είμαστε ευγνώμονες σε όλους για αυτό που έκαναν για τον Τζέι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη και θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Τζέι μόλις είδε τις δηλώσεις του Σαμαρά ήθελε να απαντήσει… Σας ευχαριστούμε όλους».

Στο μήνυμα του μέσω βίντεο, ο Τζέι λέει στον Σαμαρά:
«Σε ευχαριστώ Σάμι. Ελπίζω να πάρεις το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα είμαι εκεί, αλλά σε αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω να κερδίσετε. Come on Sammy!»