ΝΕΡΙΤ: Το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η τέταρτη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεκινάει με τον αγώνα Ελβετία-Εκουαδόρ ενώ πιο μετά ρίχνονται στη μάχη Αργεντινή και Γαλλία

Με τρία παιχνίδια θα συνεχιστεί απόψε το Μουντιάλ στα γήπεδα της Βραζιλίας με παιχνίδια για όλα τα.... Γούστα, τα οποία θα μεταδοθούν όλα σε απευθείας μετάδοση από την ΝΕΡΙΤ.

Το σημερινό πρόγραμμα αρχίζει στην πρωτεύουσα της χώρας, Μπραζιλία, όπου Ελβετία και Εκουαδόρ, αναμετρώνται στις 19:00 (ΝΕΡΙΤsports), στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία του πέμπτου ομίλου. Τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα του Χίτσφελντ, όμως και ο Ισημερινός σίγουρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις και να «χτυπήσει» το παιχνίδι.

elvetia 1

Στις 22:00 (ΝΕΡΙΤsports) η Γαλλία που έχει ως μεγάλο απόντα τον τραυματία Ριμπερί, είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στην αδύναμη Ονδούρα. Οι «τρικολόρ» προέρχονται από τη φιλική νίκη με 8 γκολ κόντρα στην Τζαμάικα και δεν θέλουν να πέσουν θύμα έκπληξης όπως η Ουρουγουάη.

france 1

Τέλος, πρεμιέρα στον έκτο όμιλο αλλά και στο Μουντιάλ, κάνουν η Αργεντινή με την Βοσνία (01:00, ΝΕΡΙΤsports). Η παρέα του Μέσι και του Αγκουέρο θεωρούνται ένα από τα φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θέλουν να ξεκινήσουν δυναμικά την διοργάνωση. Από την άλλη η Βοσνία με ηγέτη τον Τζέκο δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητος αντίπαλος και σίγουρα είναι ικανή για το καλύτερο.

argentina 1

Ας δούμε το πρόγραμμα αναλυτικά:

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ
19.00 ΕΛΒΕΤΙΑ - ΕΚΟΥΑΔΟΡ (ΝΕΡΙΤsports)
22.00 ΓΑΛΛΙΑ – ΟΝΔΟΥΡΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤsports)
01.00 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΒΟΣΝΙΑ (ΝΕΡΙΤsports)