Ξύλο και αστυνομία χθες στο Ρέντη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επεισοδιακός ήταν ο χθεσινός αγώνας του Ατρόμητου Πειραιά και της Πεύκης στο Ρέντη, με την αναμέτρηση να διακόπτεται στο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, ο Ατρόμητος υποδέχθηκε την αθηναϊκή ομάδα, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να ελπίζει για την παραμονή στην Γ’ Εθνική, ενώ από την άλλη, η Πεύκη ήδη κάνει τα σχέδιά της για το τοπικό πρωτάθλημα.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια και… κάπου εκεί ξέφυγε η κατάσταση.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι άνθρωποι της Πεύκης, άγνωστοι έκαναν ντου στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και φέρεται πως ήρθαν στα χέρια με τον τεχνικό της ομάδας, Πέτρο Δημητρίου.

Μάλιστα, ο έμπειρος προπονητής αποχώρησε από το γήπεδο και ασθενοφόρο τον μετέφερε άμεσα σε νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ πάντα με όσα αναφέρουν οι φιλοξενούμενοι τραυματίστηκαν και ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μετά τα επεισόδια, η ομάδα των Βορείων Προαστίων αρνήθηκε να βγει στον αγωνιστικό χώρο για την «επανάληψη» και ο διαιτητής της αναμέτρησης φέρεται πως έχει κλείσει το φύλλο αγώνα με υπαιτιότητα της Πεύκης.

Στη συνέχεια και μετά την αποχώρηση από το γήπεδο, άνθρωποι τόσο του Ατρόμητου Πειραιά, όσο και αυτοί της Πεύκης, βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και προχώρησαν σε καταθέσεις, με τους φιλοξενούμενους να τονίζουν πως τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια ήταν άνθρωποι που δεν είχαν… σχέση με τις δύο ομάδες και δεν είχαν δηλωθεί.

 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ




ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.