ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ολο το χρονικό της ντροπής (Videos+Pics)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απίστευτες σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (16/4) στην Τούμπα στον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλο το… χρονικό της ντροπής!

Ο δεύτερος ημιτελικός του «Δικέφαλου» με τους «ερυθρόλευκους» είχε προγραμματιστεί να αρχίσει στις 20:00 ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, ελέω… ψαριών.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν πετάξει στον πάγκο των φιλοξενούμενων εκατοντάδες ψάρια, τα οποία δεν επέτρεπαν στους Πειραιώτες να πάρουν την θέση τους στον πάγκο. Άμεσα προκλήθηκε αναστάτωση από τους ανθρώπους των Πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι ενημέρωσαν τον Σταύρο Μάνταλο.

{YouTube}R865NJPdYyo{/YouTube}

Ο «άρχοντας» του αγώνα ζήτησε την άμεση επίλυση του προβλήματος από τους γηπεδούχους, κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια καλώντας τους βοηθούς του αλλά και τις δύο ομάδες. Πρώτοι αποχώρησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού και εν συνεχεία αυτοί του ΠΑΟΚ.

Τα λεπτά περνούσαν, οι διαβουλεύσεις ήταν συνεχόμενες από τις δύο πλευρές και χρειάστηκε η παρέμβαση των Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Βρέντζου προκειμένου να αποφασίσει ο Καβαλιώτης ρέφερι να σφυρίξει την έναρξη του αγώνα, μία ώρα και ένα τέταρτο μετά την προκαθορισμένη έναρξη του ντέρμπι.

Η ένταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των δύο συλλόγων είχε περάσει και στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι από το πρώτο λεπτό παρουσίασαν πολλά νεύρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το πρώτο… χτύπημα ήρθε από την εξέδρα, στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης, όταν μία μπανάνα εκσφενδονίστηκε στον Λεάντρο Σαλίνο, που την επέστρεψε στον κόσμο και άμεσα οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν ένα… μπουλούκι.

{YouTube}hKL0jWoFVk8{/YouTube}

Έπειτα από μερικά λεπτά έντασης, ο αγώνας άρχισε και πάλι, όμως ένα δυνατό μαρκάρισμα του Τζόελ Κάμπελ στον Μπίρμπας Νάτχο έφερε και πάλι ένταση και μικροσυμπλοκές μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά και με εξαίρεση δυνατά μαρκαρίσματα, τόσο στην κανονική ροή του ματς, όσο και στις στημένες φάσεις, οι δύο ομάδες έφτασαν στο ημίχρονο.

Η κατάσταση έδειχνε να ηρεμεί στην ανάπαυλα και ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο μέρος. Το γρήγορο γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στα πρώτα λεπτά της «επανάληψης» έδωσε το έναυσμα στην εξέδρα και η Τούμπα… τυλίχθηκε στις φλόγες. Η ένταση έγινε ακόμα μεγαλύτερη στη συνέχεια, όπου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση και πάρουν στα… χέρια τους το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό.

Ωστόσο, κάτι η αγωνία των τελευταίων λεπτών, κάτι το τεταμένο κλίμα, έφεραν εκ νέου ένταση και διακοπή του αγώνα, περίπου δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση, όταν Κώστας Κατσουράνης και Γιάννης Μανιάτης αντάλλαξαν… γαλλικά, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να αντιδρά έντονα σε κάποιες ατάκες του μέσου του ΠΑΟΚ και η κατάσταση ξέφυγε.

Διαβάστε επίσης:


ΠΑΟΚ: Συνελήφθη ο οπαδός που πέταξε τα ψάρια στον πάγκο του ΟΣΦΠ

Όσα έγιναν στην Τούμπα ή καλύτερα… ζούγκλα! (φωτογραφίες)

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γκολ, ξύλο, δακρυγόνα και...ψάρια σε ένα ματς-παρωδία! (Βίντεο)


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ




Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.




ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK