Εκλογές Super League: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξανά πρόεδρος ύστερα από 6 μήνες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επικράτησε του Γιάννη Αλαφούζου

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιστρέφει στην προεδρία της Super League, ανατρέποντας τα δεδομένα, αφού μόλις την Τρίτη 25 Ιουνίου έθεσε υποψηφιότητα.

Με τηλεδιάσκεψη βγήκε ο νέος πρόεδρος της Super League, σε μια "μονομαχία" μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζου που κρίθηκε στο νήμα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιστρέφει στην προεδρία έπειτα από 6,5 μήνες, αφού στις 12 Δεκεμβρίου του 2023 είχε παραιτηθεί της προεδρίας με επιστολή.

Οι 14 ΠΑΕ ψήφισαν στις εκλογές και έδειξαν πως το διάστημα της απουσίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εκτιμήθηκε η δουλειά του. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, αν και φερόταν να σκέφτεται εβδομάδες τη συγκεκριμένη πιθανότητα. Έπειτα από την επισημοποίησή της, ο Αχιλλέας Μπέοςαπέσυρε τη δική του υποψηφιότητα.

"Κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξελέγη κατά πλειοψηφία ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης", αναφέρει η ανακοίνωση της λίγκας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαδέχεται τον Μηνά Λυσάνδρου.