Νίκος Γκάλης: Η φανέλα με το «4» στην οροφή του ΟΑΚΑ, δάκρυσε ο «γκάνγκστερ»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το ελληνικό μπάσκετ τίμησε τον θρυλικό Νίκο Γκάλη, με τη φανέλα του με το νούμερο «4» της Εθνικής να ανεβαίνει στην οροφη του κλειστού του ΟΑΚΑ, το γήπεδο που φέρει το όνομά του.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, λίγο πριν από την έναρξη του φιλικού Ελλάδας Σλοβενίας, ο «γκάνγκστερ» τιμήθηκε από την ΕΟΚ, παρουσία περίπου 13.000 φιλάθλων αλλά και πολλών από τα μέλη της Εθνικής του ’87.

Αμέσως μετά την παρουσίαση των δύο ομάδων, τα φώτα χαμήλωσαν, τα κινητά άνοιξαν από την εξέδρα για να απεικονίσουν τη στιγμή και το τιμώμενο πρόσωπο βγήκε στον αγωνιστικό χώρο μέσα σε αποθέωση και συγκίνηση από την οικογένειά του, υπό τους ήχους του «Final Countdown».

Ο Hall of Famer, αφού χαιρέτισε δια χειραψίας έναν – έναν παίκτες και τεχνικά τιμ Ελλάδας και Σλοβενίας, παρακολούθησε μαζί με όλους τους υπόλοιπους ένα video με έναν μικρό απολογισμό των κατορθωμάτων του.

Στη συνέχεια, η μυθική φανέλα με το «Νο. 4», πήρε για αλλη μία φορά τον δρόμο για τη θέση που της αξίζει: την κορυφή, με τον Γκάλη να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του δακρύζοντας!

«Είμαι πολύ συγκινημένος, είναι μεγάλη στιγμή»,μπόρεσε απλά να πει ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, την .ώρα που η ιαχή «Νίκος Γκάλης», δονούσε την ατμόσφαιρα.

Στη συνέχεια, στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν οιΑνδρέας Ζαγκλής και Βαγγέλης Λιόλιος, προσφέροντας ξεχωριστά δώρα στον «γκάνγκστερ».

Σειρά πήραν για να αποτίσουν φόρο τιμής τον θρυλικό Γκάλη, οι δύο αρχηγοί, Κώστας Παπανικολάου και Λούκα Ντόντσιτς, πριν την ομαδική φωτογράφιση του «γκάνγκστερ» με τς δύο αποστολές.

Ιδανικό τέλος σε μία συγκινητική τελετή, το «ζντο» του Γκάλη με τη σημερινή Εθνική…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ