ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Στο +12 αλλά παραμένει ντέρμπι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εμβόλιμη με Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ. Στον Βόλο ο Παναθηναϊκός, ανεβασμένη η ΑΕΚ με Χιμένεθ. Τέταρτο ματς σε δύο εβδομάδες στην SL2. Αριθμοί, σημεία και στατιστικά για Σούπερ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ 2.

Τι έπιασε ο ασύρματος

 

       Σπανός τέλος από τον Ατρόμητο. Ο άνθρωπος που Ανέστησε την ομάδα, την επανέφερε στη μεγάλη κατηγορία και την έφτασε μέχρι την Ευρώπη, ανακοίνωσε πως αποχωρεί το καλοκαίρι. Ιδιαίτερα σημαντική είδηση και σαφώς ανησυχητική στο Περιστέρι. Ο Σπανός ήταν εγγύηση οργάνωσης και πληρωμών στην ώρα τους στο κλαμπ.

Προγνωστικά Στοίχηματος Σουπερ Λιγκ

Βόλος-Παναθηναϊκός: Τέσσερις σερί νίκες οι πράσινοι, πέντε που δεν δέχονται γκολ. Σίγουρα στην καλύτερη κατάσταση από την αρχή της σεζόν. Δείχνουν μια σταθερότητα που επιτρέπει να γίνουν στοιχηματικές σκέψεις για το διπλό. Ειδικά όταν παίζει σε τιμές άνω του διπλασιασμού. Ο Βόλος έχασε εύκολα από ΠΑΟΚ, Αρη, Ολυμπιακό και πήρε κάτι από «μεγάλο» μόνο στο 2-2 με την προβληματική τότε ΑΕΚ. To διπλό στο 2.20.

 

ΑΕΚ-Γιάννενα: Εχει αλλάξει την ψυχολογία της ΑΕΚ ο Χιμένεθ, με την ομάδα να έχει επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Ο ΠΑΣ συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς να σκοράρει, ενώ εκτός έδρας έχει έναν πόντο στις πέντε πρόσφατες εξόδους. Για εκεί είναι ο άσος, στο 1,34.

 

Λαμία-Απόλλων Σμύρνης: Ο Γρηγορίου και οι μεταγραφές έχουν κάνει πιο επιθετική τη Λαμία. Στο Αγρίνιο είχε δοκάρια (και τρία ο Παναιτωλικός). Το ματς θα μπορούσε να μας δώσει ένα value οver, αν μιλούσαμε για τον Απόλλωνα του προηγούμενου μήνα. Εσχάτως βγάζει ένα μπούκωμα η ομάδα του Παράσχου, αν και εκτός έδρας παραμένει σούπερ αποτελεσματική με έξι ματς αήττητη και τέσσερις σερί νίκες. Δύσκολο με οριακή αξία στο ασιατικό over 2 στο 1.90.

 

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Η διαφορά τους είναι στο +12, αλλά το γόητρο είναι πάντα σε πρώτο πλάνο στα μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια. Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής, ακριβώς 10 ημέρες μετά το 1-1 της Τούμπας. Ματς που ο ΠΑΟΚ έδειξε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Γκαρσιά δείχνει δείγματα προπονητή που δεν θα πάει να «κλέψει» αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός στην έδρα του δεδομένα δεν θα είναι αμυντικά στημένος. Είναι ευκαιρία να μας δώσουν ένα θεαματικό ματς με το over στο 2.20..

 

Παναιτωλικός-Ατρόμητος: Η βόμβα που έριξε ο Σπανός στο Περιστέρι μπορεί να ισχύει από το καλοκαίρι, αλλά δεν αποκλείεται να φέρει άμεσα ανακατωσούρα. Καθόλου μικρό να χάνεται ένας εγγυητής σταθερότητας. Στο 3.10 ο άσος, αν και με κόντρα την παράδοση.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ

       2 στα 3 πρόσφατα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο είχαν πέναλτι.

       8 νίκες και 1 Χ η ΑΕΚ στα εντός έδρας με τον ΠΑΣ από το 2000 και μετά.

       5 σερί επίσημα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στον Πειραιά λήγουν με Under.

       1 άσος στα 10 τελευταία Παναιτωλικός-Ατρόμητος στο Αγρίνιο.

Ματιά στη Σούπερ Λιγκ 2

Στα μέσα Ιανουαρίου άρχισε το πρωτάθλημα της SL2 και σήμερα θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική. Βαρύ πρόγραμμα, κατά πολύ η έκβαση της κατηγορίας θα κριθεί στο ποιος θα αντέξει.

 

Με πλεονέκτημα μπαίνει στην κάθε αγωνιστική η ομάδα που είχε ρεπό στην προηγούμενη. Στην προκειμένη περίπτωση η ποιοτική Ξάνθη, που παίζει εκτός με τον Λεβαδειακό και το διπλό είναι στο 2.47.

 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η Bet365, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.