Αδιανόητο παραλήρημα Ραπτόπουλου για Μπεκατώρου: «Έβαλε το μετάλλιο πάνω από τον βιασμό της»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αδιανόητη είναι η τοποθέτηση του αθλητικογράφου Κωστή Ραπτόπουλου κατά της Σοφίας Μπεκατώρου λέγοντας πως «αποσιώπησε τον βιασμό για χάρη του ολυμπιακού μεταλλίου».

Ο αθλητικογράφος με μια χυδαία ανάλυση ενός οκτάλεπτου βίντεο στρέφεται κατά της Σοφίας Μπεκατώρου υποστηρίζοντας ότι δεν μίλησε τότε για το βιασμό της για χάρη της δόξας του μεταλλίου.

«Δεν το είπε τότε γιατί η επιτυχία του μεταλλίου του Ολυμπιακού, είχε μεγαλύτερη αξία γι’ αυτήν από το βιασμό της. Έβαλε το βιασμό στην άκρη, κάπου στο κουτάκι του μυαλού της για να πετύχει». «Είναι λάθος μία κοπέλα βιάστηκε και το κράτησε μυστικό για την επιτυχία του μεταλλίου. Είναι μεγάλο λάθος. Πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Δεν είναι φυσιολογικό μετά από 20 χρόνια να βγει να το πει τώρα».

Το παραλήρημά συνεχίστηκε αναφέροντας ότι η Σοφία Μπεακτώρου δεν δίνει καλό παράδειγμα στα παιδιά, με το να καταγγέλλει τον βιασμό της μετά από τόσα χρόνια.

«Αυτή η κοπέλα καταρχήν δεν δίνει καλό παράδειγμα στα παιδιά μας, στις κόρες μας, αυτή τη στιγμή που βγαίνει και λέει και την υπερασπίζονται ότι βγήκε και το είπε. Τώρα μετά από 20 χρόνια βγήκε και το είπε».

«Μου κάνει αρνητική εντύπωση για την κοπέλα ο φόβος της να μιλήσει εκείνο το χρονικό διάστημα, βάζοντας την επιτυχία περισσότερο από το βιασμό και είναι σαν να λέει στα παιδιά μας Αν σας βιάζει ένα μ@@@κας καταγγείλετε τον, αν σας βιάσει ο διευθυντής σας, να το κάνετε μετά όταν χάσει την ισχύ του και όταν εμείς πάρουμε το μετάλλιο, τη δουλειά κτλ., δεν είναι έτσι στη ζωή. Τον γ@@@ς εκείνη την ώρα και τελειώνεις ή τον πλακώνεις ή τον μηνύεις εκείνη την ώρα και τελειώνεις».

«Το μήνυμα που παίρνουν τα παιδιά σήμερα, στην κόρη τη δική μου και στις κόρες σας ότι να μιλήσετε όταν δεν έχετε συμφέρον από τον βιαστή δηλαδή τώρα που δεν τον έχω ανάγκη, μιλάω. Και δεν μιλάω τότε που τον φοβόμουν, τον είχα ανάγκη γιατί είχα το μετάλλιο».

Από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε η οικογένεια της Σοφίας Μπεκατώρου λέγοντας ότι «γεννήθηκε στη λάθος οικογένεια» και ότι φέρουν ευθύνη και οι γονείς για το γεγονός ότι δεν μίλησε τότε.

«Είναι αργά όταν βγαίνει και το λέει μετά από 20 χρόνια. Δεν το ήξερε ο μπαμπάς της, η μαμά της, ο άνδρας της , τα παιδιά της, δεν το ήξερε κανένας. Άρα έχει τη λάθος οικογένεια, τον λάθος μπαμπά γιατί φοβήθηκα λέει θα μου σταματήσουν την ιστιοπλοΐα. Δεν είναι φυσιολογικό να μην το ξέρουν οι γονείς. Να μην ξέρω εγώ, να είμαι φίλος με το παιδί μου, αν του τύχει μία αναποδιά, ό,τι αναποδιά και να ‘ναι».

Μάλιστα, είπε ότι αν τύχαινε κάτι τέτοιο στην κόρη του τον βιαστή «θα τον έψαχνε η Νικολούλη» και θα έπαιρνε το νόμο στα χέρια του.

«Αν το πει στον μπαμπά, τι θα κάνει ο μπαμπάς, θα την πάρει από την ιστιοπλοΐα. Κακώς αν μου έλεγε το δικό μου το παιδί στα 18-19 μου έκανε αυτό, δεν θα ζούσε αυτός σήμερα, θα τον έψαχνε η Νικολούλη. Θα πήγαινε σε αυτοδικία η ιστορία».

Γιατί προσέθεσε ότι «μπορεί να έχει τον Κούγια ο άλλος, να είναι ισχυρός οικονομικά και να τη βγάλει καθαρή. Εκεί πρέπει να φύγει ν’ απολυθεί, να πάει σ’ άλλον πλανήτη η ψυχή του, σώμα κάτω, 1,5 μέτρο. Αυτά λύνονται από τους μπαμπάδες εκτός θεσμικών ορίων ειδικά στην Ελλάδα, όπου δεν υπάρχει δικαιοσύνη, καθαρίζει ο μπαμπάς της κοπέλας».

Επίθεση εξαπέλυσε και κατά του Ολυμπιονίκη, Νίκου Κακλαμανάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «φοβητσιάρη» αλλά και στον πρώην σύζυγο της Σοφίας Μπεκατώρου.

«Γιατί δεν το είπε τότε; Ο Κακλαμανάκης, ο φοβητσιάρης Κακλαμανάκης, εκείνη την ώρα το λες, έγινε ένα έγκλημα.

Και αυτή η κοπέλα και ο Κακλαμανάκης και οι υπόλοιποι δεν μιλούσαν. Γιατί δεν μιλούσατε; Το κρύψατε για να πάρετε το μετάλλιο. Τότε θα μετρούσε και θα ήταν όλος ο κόσμος μαζί σας. Τώρα τι;», διερωτήθηκε και συνέχισε λέγοντας: «Αυτή, ο Κακλαμανάκης και οι υπόλοιποι σιωπήσανε για το μετάλλιο»

«Δεν είναι φυσιολογικό να μην το ξέρει ο σύζυγος, είδα έναν φουκαρά πρώην σύζυγο, είναι αποτυχία και σαν άνδρας. Γιατί ένας άνδρας ξέρει ότι η γυναίκα που παντρεύτηκε έχει βιαστεί ίσως και οι συμπεριφορές του να είναι διαφορετικές. Κάποιες παραξενιές της γυναίκας από πού πηγάζουν. Πρέπει να ψάξεις να βρεις την πηγή του κακού».

Στο τέλος δεν παρέλειψε να δώσει και «συμβουλές» προς τους γόνεις για το πώς πρέπει να συμπεριφερθούν σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο

«Πρέπει να είναι οι γονείς με τα παιδιά φίλοι. Να το ξέρει ο μπαμπάς να είναι φίλος με την κόρη, να του πει “μου έτυχε αυτό”. Αυτό το φαλλοκρατικό έχει η κόρη μου φίλο «θα τον γ@@@σω, θα τον δείρω. Έχει φίλο ευτυχώς που δεν τη βιάζει, δεν την κακομεταχειρίζεται, είναι μαζί, κάνουν έρωτα κτλ. Να χαίρεστε, να χαιρόμαστε. Αυτά λύνονται όταν ο μπαμπάς με την κόρη έχει καλή σχέση δεν τον φοβάται».

Αναφορικά με τον πρώην αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας της Ιστιοπλοΐας, Αριστείδη Αδαμόπουλο, τον οποίο η Σοφία Μπεκατώρου κατηγόρησε για τον βιασμό, είπε ότι «τα μούτρα του δεν μου άρεσαν καθόλου, τα δεξιόμουτρά του» καθώς όπως είπε ο ίδιος είναι «φυσιογνωμιστής».

Μάλιστα εκτίμησε και τι θα γίνει από εδώ και πέρα και ισχυρίζεται ότι ο Αδαμόπουλος «θιγόμενος θα βάλει τον Κούγια δικηγόρο», θα ισχυριστεί ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις και ότι η δίωξη έγινε για πολιτικούς λόγους.