ΣΟΚ! Πνίγηκε στο γήπεδο σε λακκούβα με νερό!


Θλίψη στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού προκαλεί η είδηση του θανάτου οπαδού του Διγενή Λακκώματος στο γήπεδο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» από πνιγμό σε λακκούβα!

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του «Διγενή», ο Γιάννης Κοτότσος, 49 ετών και πατέρας δύο παιδιών, ήταν γνωστός ως «Διγενάρας» για την αγάπη που είχε στην ομάδα του Λακκώματος. Μάλιστα, την Κυριακή (25/10) βρέθηκε στο γήπεδο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» θέλοντας να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας με την Δόξα Ορμύλιας για την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Η άφιξή του στο γήπεδο έγινε στις αρχές του δεύτερου μέρους και πήρε θέση πίσω από το τέρμα της Δόξας, ωστόσο, για αδιευκρίνιστους λόγους έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε στο έδαφος, αλλά για κακή του τύχη έπεσε σε λακκούβα με νερό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από πνιγμό!

Το τραγικό ήταν πως οι άνθρωποι του Διγενή, βρήκαν τον Γιάννη Κοτότσο, μετά το τέλος του αγώνα, πεσμένο στο έδαφος και άμεσα ειδοποίησαν το ασθενοφόρο. Δυστυχώς, η αντίδρασή τους ήταν καθυστερημένη και όπως υποστήριξε ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του, ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό.

Πηγή: onsports