Τραγωδία στην Πολωνία – Νεκρή Ρωσίδα αθλήτρια του beach handball

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την είδηση αποκάλυψε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα της διεθνής Ρωσίδας αθλήτριας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η EHF, το τραγικό περιστατικό έγινε λίγο μετά το τέλος του Ευρωπαϊκου Πρωταθλήματος Beach Handball που διεξήχθη στο Στάρε Γιαμπλόνκι.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η άτυχη αθλήτρια είναι η 21χρονη Εκατερίνα Κορολεβα. Η διεθνής Ρωσία έχασε τη ζωή της ύστερα από κολυμβητικό ατύχημα σε λίμνη. Όπως αναφέρεται, η Κορόλεβα πήδηξε στη λίμνη, άρχισε να επιπλέει στην επιφάνεια αλλά φάνηκε να μην κινείται.

Μια συναθλήτρια της ήταν στη σημείο, την τράβηξε έξω και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Ο γιατρός που έτρεξε να βοηθήσει προσπάθησε για αρκετά λεπτά να επαναφέρει τις αισθήσεις της, αλλά ήταν αργά.Η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης:

“Είναι το θλιβερό καθήκον της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης να αναφέρει τον θάνατο μίας διεθνούς Ρωσίδας αθλήτριας χάντμπολ.

Η 20χρονη έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής (7 Ιουλίου) μετά από ένα κολυμβητικό ατύχημα στο τέλος του EURO 2019 Beach Handball στο Στάρε Γιαμπλόνκι της Πολωνίας.

Η παίκτρια ήταν μέλος της ρωσικής ομάδας γυναικών που τελείωσε ένατη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Εκ μέρους ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, ο Ole Jorstad, πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball EHF, μαζί με τη διοργάνωση του τουρνουά Beach Handsball EURO, εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους της παίκτριας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο”.

Πηγή: www.newsit.gr