Αντετοκούνμπο: Με "φανέλα" του Τζόρνταν για την… Ελπίδα. Η επιλογή του νίκησε στο διαγωνισμό καρφωμάτων. video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν το πρόσωπο του φιλανθρωπικού event ““Give ‘n’ Rise”” που έγινε στη Μύκονο και διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο “Ελπίδα”.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τράβηξε όλα τα βλέμματα στο “Give ‘n’ Rise”, έχοντας στο πλάι του τα αδέρφια του (Θανάση και Άλεξ) αλλά και τους Έρικ Μπλέντσο και Μπρουκ Λόπεζ.

Αντετοκούνμπο: Τουρίστας «τρελάθηκε» μόλις έπιασε το χέρι του «Greek freak»! video

Πέρα από το χαμόγελο που δεν σταμάτησε να μοιράζει σε όλους, αλλά και ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, ο “Greek freak”τράβηξε τα βλέμματα και με τη φανέλα που φορούσε. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέλεξε να φορέσει μια μπλούζα που στο πίσω μέρος της είχε το όνομα του μυθικού Μάικλ Τζόρνταν και τον αριθμό “23”.

Το event είχε αρκετές εντυπωσιακές στιγμές. Από την… κόντρα που έβαλαν οι ΑντετοκούνBros μαζί με τους Μπλέντσο και Λόπεζ, μέχρι και το διαγωνισμό καρφωμάτων (σ.σ. όλοι τους είχαν το ρόλο του κριτή).

Εκεί, νικητής βγήκε η επιλογή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Γιάννης Αγραβάνης (σ.σ. σύμφωνα με το σχόλιο του Greek freak, έχει πολύ γυμνασμένες γάμπες).

Στο φινάλε του event είχαμε και την εμφάνιση της προέδρου του Σωματείου “Ελπίδα” κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία ευχαρίστησε και βράβευσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό της προς τον «Greek freak», αλλά και προς τη μητέρα του, που βρέθηκε και σήμερα (06.07.2019) στο πλάι του. Φυσικά, όσα παιδιά βρέθηκαν στο χώρο, περικύκλωσαν στη συνέχεια τους ΑντετοκούνBros, για μια φωτογραφία.

Πηγή: www.newsit.gr