Ο… Ατρόμητος Κώστας Ευριπιώτης. Το "αντίο" των Περιστεριωτών στον αγαπημένο τους φίλο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν από τους γνωστούς φίλους του Ατρομήτου, πήγαινε σταθερά στο γήπεδο, ενώ είχε τραγουδήσει και τον ύμνο της ομάδας. Οι Περιστεριώτες αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους, Κώστα Ευριπιώτη και εξέφρασαν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του.

Ο Κώστας έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και σκόρπισε τη θλίψη στους θαυμαστές του, αλλά και στην “οικογένεια” του Ατρόμητου. Ο γνωστός ηθοποιός -αν και γεννημένος στην Ηλιούπολη- είχε τους Περιστεριωτών στην καρδιά του, έδινε το “παρών” σε αρκετούς αγώνες της ομάδας, σε εκδηλώσεις της και μάλιστα είχε τραγουδήσει και τον ύμνο της ομάδας.

Κώστας Ευριπιώτης: Τον αποχαιρέτησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός – video

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη με ένα ποστάρισμα, το οποίο συνόδευσε με τον ύμνο της ομάδας.

“Φίλε Κώστα καλό ταξίδι.
Ο ύμνος της ομάδας μας θα μας θυμίζει την εξαιρετική προσωπικότητα σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη.”

Την ίδια στιγμή, ο προσωπικός φίλος του και για πολλά χρόνια υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Παύλος Κατώνης, τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook και μια φωτογραφία με τη φανέλα της ομάδας, με το όνομα “Ευριπιώτης” και το “Νο 10”.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε! Έδωσες μια μεγάλη μάχη με αξιοπρέπεια! Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος! Χάρισες πολύ γέλιο σε όλη την Ελλάδα και σήμερα όλη η Ελλάδα κλαίει για σένα! Θα σε θυμάμαι πάντα έτσι χαμογελαστό παλικάρι μου! Θα είμαστε όλοι κοντά σου Κωστή μου, Παλιέ μου, Ατρόμητε μου!”.

Πηγή: www.newsit.gr