Ταρντέλι κατά Ρονάλντο: "Κάνει κακό στη Γιουβέντους"

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο θρύλος της Γιουβέντους, Μάρκο Ταρντέλι, άσκησε δριμεία κριτική στην παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, υποστηρίζοντας ότι η απόκτησή του επηρέασε περισσότερο αρνητικά παρά θετικά την ομάδα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πραγματοποίησε μία εκπληκτική πρώτη χρονιά με τη φανέλα της Γιουβέντους, σκοράροντας σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια της, όμως ο Μάρκο Ταρντέλι, θεωρεί ότι έκανε κακό στην ομάδα.

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ της Βέκια Σινιόρα τόνισε ότι η έλευση του Πορτογάλου επηρέασε την ομαδικότητα στην ομάδα, αλλά και την απόδοση του Ντιμπάλα, ο οποίος και φέρεται πια στην έξοδο από το Τορίνο. Η δήλωση του Ταρντέτλι για Ρονάλντο

«Η Γιουβέντους ιστορικά έχει μάθει να βασίζεται στο ομαδικό στοιχείο. Η έλευση του Ρονάλντο επηρέασε αρνητικά αυτό το χαρακτηριστικό της. Πιστεύω ότι υποσυνείδητα ορισμένοι παίκτες της ομάδας δίνουν λιγότερη ενέργεια από τη στιγμή που παίζει και ο Κριστιάνο. Περιμένουν δηλαδή περισσότερα από εκείνον. Και πιο πολύ απ’ όλους θεωρώ ότι έχει επηρεαστεί αρνητικά ο Ντιμπάλα».

Πηγή: www.newsit.gr