Γκασόλ για Αντετοκούνμπο: "Ο Γιάννης πλησιάζει τον Κόμπι Μπράιαντ"

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πάου Γκασόλ είναι εδώ και λίγο καιρό μέρος των Μιλγουόκι Μπακς και η καθημερινή του επαφή με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο του θύμισε τον Κόμπι Μπράιαντ!

Με δηλώσεις του στο “nba.com”, ο Πάου Γκασόλ “αποθέωσε” τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ανέφερε πως του θυμίζει πολύ τον Κόμπι Μπράιαντ στην εργατικότητα που δείχνει για να γίνει καλύτερος, ενώ τόνισε πως ο “Greek freak” πρέπει να πάρει τον τίτλο MVP.

«Δουλεύει όπως δουλεύουν οι κορυφαίοι. Ο Κόμπι ήταν μανιακός, δούλευε πολύ νωρίς, πολύ αργά, είχε εμμονή με το να είναι ο καλύτερος. Το ίδιο κάνει και ο Γιάννης, με ένα διαφορετικό πρόγραμμα βέβαια. Έχει τη θέληση και είναι πολύ επιθετικός, αντιμετωπίζει το παιχνίδι με έναν πολύ ανταγωνιστικό τρόπο και του αρέσει» είπε ο Πάου Γκασόλ.

Ο σέντερ των Μπακς σχολιάσε στη συνέχεια: «Εννοείται πως είναι ο MVP, είναι ο καλύτερος παίκτης στην καλύτερη ομάδα. Δεν διανύει μια καλή, αλλά μια σπουδαία σεζόν, κυριαρχεί. Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει το παιχνίδι, πόσο δουλεύει όταν δεν βρίσκεται στο παρκέ, είναι αποφασισμένος να γίνει σπουδαίος. Περνάει πολύ χρόνο στο προπονητήριο, ακόμη και στα ρεπό έρχεται και προετοιμάζεται. Είναι νεαρός κι όμως έχει δείξει τρομερή ωριμότητα, τρομερή θέληση. Με εκπλήσσει».

Πηγή: www.newsit.gr