Τσιτσιπάς: Τρομερή ανατροπή. Πέρασε στον τελικό στο Ντουμπάι και στο… top 10

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βρέθηκε πίσω στα σετ από έναν εκπληκτικό Μομφίς, αλλά τα κατάφερε. Ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Γάλλο τενίστα (2-1 σετ) και προκρίθηκε στον τελικό στο 500άρι τουρνουά της ATP στο Ντουμπάι. Ο αντίπαλος του στον αυριανό τελικό (17:00) θα προκύψει από το ζευγάρι Φέντερερ - Τσόριτς. Με τη νίκη αυτή, εξασφάλισε και και την είσοδο του -από τη νέα εβδομάδα- στο top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από το θρίαμβο του στη Μασσαλία και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος να διεκδικήσει έναν ακόμα τίτλο!

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που κράτησε περίπου 3 ώρες, ο Τσιτσιπάς νίκησε με ανατροπή τον Γκαέλ Μονφίς με 2-1 σετ [4-6, 7-6 (4), 7-6 (4)] και πέρασε στον τελικό του Dubai Championship όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Τσόριτς και τον Φέντερερ.

Ο Έλληνας τενίστας βρέθηκε πίσω στα σετ από τον Γκαέλ Μονφίς, αλλά στη συνέχεια πήρε τα άλλα δύο στο τάι μπρέικ και έτσι νίκησε 2-1, για να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά.

Η συμμετοχή του Τσιτσιπά στον τελικό του εξασφάλισε και και την είσοδο του -από τη νέα εβδομάδα- στο top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πηγή: www.newsit.gr