Ολυμπιακός – Θύρα 7: "Πεθαίνουν μόνο όσοι ξεχνιούνται"

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί αυτή η εβδομάδα να είναι πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό και την προσπάθεια του να κατακτήσει τον φετινό τίτλο, αφού στο τέλος της υπάρχει το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, αλλά ταυτόχρονα όλου στους Πειραιώτες έχουν το νου τους και στο ετήσιο βραδινό μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7.

Την προσεχή Πέμπτη θα τελεστεί το ετήσιο βραδινό μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7 και ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο μνημείο των θυμάτων στο “Γ. Καραϊσκάκης”.Στην ανακοίνωση της η Θύρα 7 αναφέρει:

«Την Πέμπτη 07/02 θα λάβει χώρα το ετήσιο βραδινό μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7. Όλοι στο μνημείο των θυμάτων στο Καραϊσκάκη, την Πέμπτη στις 22:00 να τιμήσουμε όπως πρέπει τα αδικοχαμένα αδέρφια μας. Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε!».

Επίσης: «Δεν ξεχνάμε,ΠΑΝΤΑ τιμάμε.Το καθήκον μας είναι να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.Εφτασε η βραδιά,που τα αδέρφια μας θα μας περιμένουν στο γνωστό σημείο,στο σπίτι τους,στο σημείο που χάθηκαν για την ΙΔΕΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.ΟΛΟΙ εκεί να τους δείξουμε ότι πεθαίνουν μόνο όσοι ξεχνιούνται.8-2-1981 ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ

ΜΗΝ

ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!»

Πηγή: www.newsit.gr