Τεράστιο Μπράβο: Ξανά στην κορυφή του παγκόσμιου καράτε η Ελένη Χατζηλιάδου (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ελένη Χατζηλιάδου κατέκτησε την πρώτη θέση στο γκραν πρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε στη Σανγκάη, κερδίζοντας στον τελικό την Κινέζα Γκάο Μένγκμεγκ με 3-1.

Μόλις έναν μήνα μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος καράτε, η Ελένη Χατζηλιάδου πρόσθεσε μία ακόμη μεγάλη επιτυχία στο ενεργητικό της καθώς κατέκτησε το χρυσό στο Karate 1 Series στη Σανγκάη.

Πρόκειται για μια σειρά γκραν πρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε που καθορίζουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Στην ανάρτησή της στο Facebook, η Ελένη Χατζηλιάδου ευχαριστεί τον πατέρα και προπονητή της Μάξιμο Χατζηλιάδη και σημειώνει ότι ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί και να απολαύσει τα Χριστούγεννα, πριν την έναρξη της νέας περιόδου.

Νωρίτερα στον ημιτελικό είχε επιβληθεί επί της Ισπανίδας Τόρες Γκαρσία με 6-4.

Αυτή τη στιγμή η Χατζηλιάδου βρίσκεται στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της WKF (World Karate Federation) στην κατηγορία +61 κιλών.

Μάλιστα, μετά τη σημερινή της κατάκτηση, έχει προοπτικές να κατακτήσει ακόμη ψηλότερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Series A – Karate 1Series of the Olympic QualificationTomorrow my Final at 16:15 ??.✅ 8-0??✅ 4-1 ??✅ 6-3 ??✅10-0 ??✅ 6-4 ??And tomorrow against ??.??My coach : @maximos_chatziliadis_pierikos .#final #finalgirl #fightingforgold #series1 #karate1 #worldkaratefederation #olympicqualification #karate #kumite #fighter #proudgreek #trionzellas Trion:Z Ellas #erenhellas #lipolysis #arawaza #teamarawaza @arawaza_intl Hellenic Olympic Committee

Gepostet von Eleni Chatziliadou am Samstag, 8. Dezember 2018

Πηγή; newsone.gr