Πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ απειλεί τη ζωή διαιτητή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αγωνίστηκε για λιγότερους από 6 μήνες στον ΟΦΗ, ερχόμενος στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν και αποχωρώντας, έχοντας απογοητεύσει, το Δεκέμβριο του 2014. Ωστόσο, η κίνηση του να απειλήσει τη ζωή διαιτητή, επειδή τον απέβαλλε, τον έχει κάνει πρώτο θέμα στην Ισπανία!

 

Ο λόγος για τον Antonio Galdeano Benítez, κατά κόσμον Απόνιο, ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε στην Ελλάδα, και η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα κυριολεκτικά.

 

Και όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σαν άνθρωπος φαίνεται πως ο Απόνιο έχει... ξεφύγει. Έχει φτάσει να αγωνίζεται στη Segunda Division B, στην El Palo της Ανδαλουσίας, και στην αναμέτρηση κόντρα στην Αρμπέγια αποβλήθηκε, αντικρίζοντας δύο κάρτες μέσα σε 4 λεπτά!

 

Ο διαιτητής Κάρλος Αλμπέρτο Καρμπονέλ Ερνάντεθ φαίνεται όμως πως βρήκε το μπελά του, καθώς ο Απόνιο ξέφυγε! Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο πρώην μέσος του ΟΦΗ "κυνήγησε" το διαιτητή, απειλώντας τη ζωή του!

 

"Θα σου κόψω τα πόδια π@υτ@ν@ς γιε. Θα σε σκοτώσουμε", είπε σύμφωνα με μαρτυρίες ο Απόνιο, με το θέμα να έχει φτάσει στην ισπανική δικαιοσύνη.