Αποκάλυψε κατά λάθος το μυστικό του νεκρού ιδιοκτήτη της Λέστερ – Στο ελικόπτερο ήταν και η ερωμένη του.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γκάφα ολκής από τον ρεπόρτερ του BBC, Νταν Ρόαν που αποκάλυψε κατά λάθος πως μαζί με τον ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βικάι Σβιβαναναπράμπα στο μοιραίο ελικόπτερο βρισκόταν και η ερωμένη του!

Αυτή η αποκάλυψη έγινε σε  live μετάδοση και μάλιστα κοντά στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο ιδιοκτήτης της Λέστερ και άλλα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο ελικόπτερο.

Ο δημοσιογράφος δεν είδε την κάμερα που βρισκόταν δίπλα του και ακούστηκε να λέει πως «Η ερωμένη του που πέθανε στη συντριβή ήταν γνωστή και ως »μέλος του προσωπικού», δηλαδή ερωμένη… οικογενειάρχης. Αυτό όμως κάνεις αν είσαι δισεκατομμυριούχος ή γαλαζοαίματος. Είναι σχετικά αναμενόμενο, οπότε ας μην κρίνουμε».

Όταν κατάλαβε το λάθος του ήταν αργά καθώς χιλιάδες κόσμου είχαν ακούσει τις δηλώσεις του και το διαδίκτυο πήρε φωτιά. Όλοι τον κατηγόρησαν πως προσβάλει τη μνήμη του νεκρού μεγιστάνα της Λέστερ και στην πόλη θεωρείται ούτε λίγο ούτε πολύ ανεπιθύμητος!

Ο ρεπόρτερ αναφερόταν στην Νουσάρα Νουκνάμα η οποία είχε εκπροσωπήσει την Ταϊλάνδη στο διαγωνισμό καλλιστείων Miss Universe το 2015 και ήταν γραμματέας του ιδιοκτήτη της Λέστερ.

Ο δημοσιογράφος προσπάθησε αργότερα να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα και ζήτησε συγγνώμη μέσω του twitter γράφοντας πως “απλά θέλω να πω συγγνώμη για κάποια σχόλια που έγιναν σε μια ιδιωτική, off-air συζήτηση με έναν συνάδελφό. Δεν υπήρχε απολύτως καμία πρόθεση».

Πηγή:dailymail